Φλωρινιώτης: "Μου έχουν κάνει μάγια"! Μπρρρρ...

24.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν φρικιά και δαίμονες πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν. Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονεεεες».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν φρικιά και δαίμονες πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν. Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονεεεες». Άσε με, έχω ανταριαστεί από το πρωί η Χριστιανή όταν διάβασα ότι έκαναν μάγια στον Γιάννη Φλωρινιώτη. «Η μαύρη μαγεία με διέλυσε» είχε ως πρωτοσέλιδο η Espresso και σηκώθηκε η τρίχα μου κάγκελο. Και επειδή είμαι περίεργο ον, αντί να φτύσω τον κόρφο μου και να προσπεράσω, κάθισα να διαβάσω για το δράμα του καλλιτέχνη.

Ναι, αγαπημένε μου. Ο Φλωρινιώτης καταγγέλει ότι κάποιοι (οχτροί κυρίως) του έχουν κάνει μάγια και μέσα σε ένα χρόνο του έχουν συμβεί σημεία και τέρατα. Χώρισε από τη σύζυγό του, ο γιος του έφυγε να μείνει μόνος του και το κυριότερο; Η παράσταση του «The Flory horror show» κατέβηκε πριν την ώρα της. Δεν είναι αυτά στοιχεία που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι έχει παίξει στην ιστορία... μαύρη μαγεία;

Αμ το άλλο; Έξω από το σπίτι του βρήκε σαπούνια, λάδια, τρίχες και διάφορα άλλα. Μπρρρ. Τα γράφω και ανταριάζομαι. Έτσι, ο Φλωρινιώτης απευθύνθηκε στον Πητ Παπαδάκο, μπας και του δώσει κάποια λύση. Και ξέρεις τι είπε το μέντιουμ κατόπιν ερευνών και πείρας; Ότι, ναι, εδώ έχουν γίνει μάγια. Και μάλιστα από τα κακά. Όχι από εκείνα που άδει ο Δάντης: «Μάγια έκανα μια νύχτα που 'χε φεγγάρι Σ' έχω δέσει και κανένας δεν θα σε πάρει»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]