Έρωτας στην TV και στη ζωή;

24.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο «πετσί» των ρόλων που υποδύονται φαίνεται πως έχουν μπει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Ελισάβετ Μουτάφη, οι οποίοι είναι ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο «πετσί» των ρόλων που υποδύονται φαίνεται πως έχουν μπει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Ελισάβετ Μουτάφη, οι οποίοι είναι ζευγάρι στην «Βέρα στο δεξί», ενώ οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι και στη ζωή. Οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τα όσα λέγονται, αν και στην αρχή που είχαν κυκλοφορήσει τα σενάρια περί σχέσεως, δήλωναν απλά φίλοι! Αλλά αυτό δε λέει και τίποτε.

Οι δύο συμπρωταγωνιστές έχουν κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά προσπαθούν να μη δίνουν στόχο, επιλέγοντας έτσι πολλές φορές να κάνουν ξεχωριστές εμφανίσεις με φίλους τους. Σε μία από αυτές ο Μπουγιούρης είχε πάει στο θέατρο με μία φίλη του, για την οποία κάποιοι έγραψαν πως είναι η νέα αγαπημένη του.

Πάντως, δεν σου κρύβω ότι η περίπτωση του ηθοποιού με έχει μπερδέψει τα μάλα. Πριν λίγες μέρες διάβαζα πως ο Μπουγιούρης έχει συνάψει σχέση με την συνάδελφό του, Τζένη Μπότση. Με την Μπότση είναι παλιοί γνώριμοι και μάλλον η φιλία τους εξελίχθηκε σε έρωτα. Άσε, μεγάλο μπέρδεμα. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Αν πάμε, όμως, με την πλειοψηφία, τότε πιστεύουμε το πρώτο σενάριο για σχέση με την Ελισάβετ Μουτάφη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]