"Βεντέτα" Χατζηνικολάου - Θέμου!

25.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Μάννα εξ’ ουρανού» ήταν για τον Θέμο Αναστασιάδη η ιστορία με το Νίκο Χατζηνικολάου και την κόντρα του που ξέσπασε με τον Δημήτρη Κοντομηνά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάννα εξ’ ουρανού» ήταν για τον Θέμο Αναστασιάδη η ιστορία με το Νίκο Χατζηνικολάου και την κόντρα του που ξέσπασε με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Κι ένα τέτοιο «δώρο» δε δύνατο ο Θέμος να το αφήσει ανεκμετάλλευτο. Έτσι, στο «ΟΛΑ 7» έστησε την... τηλεοπτική κηδεία του Χατζηνικολάου καθώς κι έναν Τηλεμαραθώνιο προκειμένου να μαζευτούν χρήματα ώστε το «χρυσό παιδί της τηλεόρασης», να μπορέσει να ολοκληρώσει το χτίσιμο του σπιτιού του.

Αυτό, συν η δήλωση του ότι ο πρώην διευθύνοντας σύμβουλος του Alpha έπαιρνε δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, προκάλεσαν την μήνη του Χατζηνικολάου, ο οποίος την επόμενη κιόλας μέρα έσπευσε να απαντήσει δημοσίως με επιστολή του. Κι όπως καταλαβαίνεις, η κόντρα που ξέσπασε πέρυσι, αναζωπυρώθηκε φέτος και πλέον έχουμε να λέμε για μία βεντέτα, που τύφλα να έχει μπροστά της αυτή των «Λεβεντογιάννηδων και των Σταματάκηδων», των «Βροντάκηδων και των Φουρτουνάκηδων»!

Ο Χατζηνικολάου υποστηρίζει ότι ο μισθός του στον Alpha ήταν λιγότερος από τα μισά που αναφέρει ο Θέμος και μικρότερος από αυτόν που έπαιρνε εκείνος όταν έκανε εκπομπή στο κανάλι. Όσον αφορά για το σπίτι που χτίζει, αυτό αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο και για να το φτιάξει εκποίησε την υπόλοιπη περιουσία του (χωράφια, ελιές, λεμονιές, πορτοκαλιές), ενώ πήρε μεγάλο δάνειο. Άραγε, με σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]