Ο Μαλέλης απέβαλε Λιβανίου - Λιάγκα!

25.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η ίωση που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό «χτύπησε» και το Star ρίχνοντας στο κρεβάτι την Έμυ Λιβανίου και τον Γιώργο Λιάγκα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η ίωση που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό «χτύπησε» και το Star ρίχνοντας στο κρεβάτι την Έμυ Λιβανίου και τον Γιώργο Λιάγκα. Η Έμυ, επειδή είναι... σκυλί μαύρο θα αναρρώσει σε τρεις εργάσιμες μέρες, ενώ ο Γιώργος ως πιο αδύναμος οργανισμός θα αναρρώσει σε δεκαπέντε μέρες, δηλαδή δύο εργάσιμα Σαββατοκύριακα. Κι εδώ μπορείς να τραγουδήσεις: «πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις».

Λοιπόν, για να σοβαρευτώ, όπως φαίνεται ο κόσμος το χει τούμπανο και στο Star κρυφό καμάρι, ότι οι δύο παραπάνω είναι τιμωρημένοι από το κανάλι και δεν απουσιάζουν λόγω ίωσης. Μία συνέντευξη που έδωσε ο Λιάγκας στη Λιβανίου μιλώντας υποτιμητικά για τη δουλειά του στο Star, εξόργισαν τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος τους κάλεσε στο γραφείο του και τους έδειξε «κόκκινη κάρτα». Έτσι, απέβαλε τον πρώτο από το δελτίο ειδήσεων για δύο σαββατοκύριακα και την δεύτερη από το «Κάθε μέρα καλημέρα» για τρεις μέρες.

Οι αποβληθέντες δεν έφεραν αντίρρηση, ενώ ο Λιάγκας μετανιωμένος βγήκε στης Λαμπίρη να δώσει εξηγήσεις. Η Λιβανίου δεν έχει μιλήσει ακόμη (Έμυ μου αυτά έχει ο... πρωταθλητισμός. Στο παράπτωμα τιμωρείσαι σα να είσαι ο Έκι Γκονζάλες), ενώ οι συνεργάτες της για να μην την... εκθέσουν λένε πως η παρουσιάστρια είναι άρρωστη αν και δεν αποκλείεται μετά από αυτό το σκηνικό να ανέβασε πυρετό. Και που να δεις, όταν μάθει ότι η εκπομπή έκανε τα ίδια νούμερα παρά την απουσία της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]