Η Πέγκυ Ζήνα παντρεύεται!

24.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελεία και παύλα η Πέγκυ Ζήνα ανεβαίνει στην κρεμάλα! Η αοιδός τελικά το αποφάσισε και μέσα στο 2007 θα ντυθεί νύφη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελεία και παύλα η Πέγκυ Ζήνα ανεβαίνει στην κρεμάλα! Η αοιδός τελικά το αποφάσισε και μέσα στο 2007 θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Γιώργου Λύρα. Αν ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο, θα εξαρτηθεί από τα επαγγελματικά της Πέγκυς και τις εμφανίσεις που πρόκειται να κάνει στη Θεσσαλονίκη. Αλλά αυτό καμία σημασία δεν έχει, αφού το θέμα είναι ένα: η Πέγκυ παντρεύεται!

Κάθε χρόνο γράφαμε ότι φέτος θα γίνει ο γάμος, όχι του χρόνου και τελικά μέναμε με την γλύκα. Αλλά τελικά θα γίνει, οπότε μπορούμε να αρχίσουμε το ράψιμο, μιας και ο γάμος θα είναι ανοιχτός. Εξάλλου, αυτό επιθυμούσε πάντα η Πέγκυ, να μην παντρευτεί κρυφά, όπως άλλοι συνάδελφοι της, ενώ θα υπάρχουν και τηλεοπτικές κάμερες, που θα καλύψουν το γεγονός.

Η Ζήνα έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες προετοιμασίες, καθότι αγχωμένη να τα προλάβει όλα. Σε αντίθεση με τον αγαπημένο της, ο οποίος έχει ήδη παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, οπότε είναι... ψημένος! Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος εκτός από φίλος τους, είναι ο άνθρωπος που βοήθησε την Πέγκυ στο ξεκίνημα της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]