Η απάντηση της Θεοδωρίδου!

24.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πετάει ο πρώην σου κοτζάμ «ταβανόπροκα» και το αφήνεις εσύ να περάσει στο ντούκου; Όχι βέβαια. Οι «Μαρίες της σιωπής» δεν υπάρχουν πια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πετάει ο πρώην σου κοτζάμ «ταβανόπροκα» και το αφήνεις εσύ να περάσει στο ντούκου; Όχι βέβαια. Οι «Μαρίες της σιωπής» δεν υπάρχουν πια τις πάτησε το τρένο και η ανωτερότητα εν καιρώ διαζυγίου είναι είδος πολυτέλειας. Κάπως έτσι, το σκέφτηκε η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία απάντησε άμεσα στη σπόντα του Ανδρέα Φουστάνου ότι χρησιμοποιεί περισσότερο την ιστορία του διαζυγίου, για λόγους προβολής.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου» είπε η αοιδός κι αμέσως πιάσαμε το υπονοούμενο. Για να συνεχίσει, λέγοντας, πως είναι πολύ καλά, ευτυχισμένη, προχωράει μπροστά και δεν κοιτάει πίσω στο παρελθόν. Εξάλλου, όπως ξανά μανά είπε: «Η ζωή είναι ωραία». Νατάσσα μου, ακόμη μία φορά να σε ακούσω να το λες, θα φάω τα λυσσακά μου. Ειδικά, από τη στιγμή που ξέρουμε ότι η ζωή είναι ωραία, αλλά την... χαίρεται άλλος!

Τέλος πάντων, αυτά είπε η Θεοδωρίδου για το διαζύγιο κι εδώ που τα λέμε άμα είσαι πρώην της, σου σπάει λίγο τα νεύρα όταν ακούς την άλλη να δηλώνει ευτυχισμένη. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, γιατί υπάρχουν κι αυτά στην ωραία ζωή της, η αοιδός σκέφτεται μετά το τέλος των εμφανίσεων στον «Βοτανικό» να μην τραγουδήσει κάπου αλλού, αλλά να ξεκουραστεί, αφού δουλεύει επί ένα χρόνο. Απλά, θα κάνει κάποιες συναυλίες στο εξωτερικό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]