Ένα μονόπετρο για τη Ναταλία!

23.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Θάνο Τζάνη κι επειδή έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Θάνο Τζάνη κι επειδή έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα τους, αυτό δε σημαίνει και τίποτε. Το ζευγάρι είναι μία χαρά, μένουν μαζί στο σπίτι της Ναταλίας και προσπαθούν να μην απασχολούν τα Μέσα με το δεσμό τους.

Εξάλλου, οι πρώτοι μήνες που σε ζαλίζουν όλοι, έχουν περάσει και τώρα ήρεμοι μπορούν να απολαύσουν τον έρωτα τους. Ωστόσο, όποιες εξελίξεις συμβαίνουν στη σχέση τους, δεν γίνεται να μείνουν κρυφές και για του λόγου το αληθές, το νέο ότι ο Θάνος έκανε δώρο στην αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι, έκανε το γύρο της Αθήνας. Σιγά την είδηση θα μου πεις και πάω πάσο.

Έλα, όμως, που πολλοί συνδύασαν το δαχτυλίδι - για την ακρίβεια ένα ακριβό μονόπετρο - με πρόταση γάμου. Κι όπως καταλαβαίνεις, κάτι τέτοιο δε μένει ασχολίαστο. Έκανε, όμως, ο Τζάνης πρόταση στην αγαπημένη του; Οι ίδιοι το διαψεύδουν, θεωρώντας πως είναι νωρίς ακόμη για μία τέτοια απόφαση. Αλλά τίποτε δεν αποκλείεται στο μέλλον, αφού είναι ερωτευμένοι και ταιριάζουν πολύ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]