Υπνοβάτης η Τζένιφερ Άνιστον!

24.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Τζένιφερ Άνιστον μετά τον χωρισμό της με τον Βινς Βον, κάνοντας φίλους και συγγενείς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Τζένιφερ Άνιστον μετά τον χωρισμό της με τον Βινς Βον, κάνοντας φίλους και συγγενείς να ανησυχούν με την περίπτωση της. Η Τζένιφερ έχει πέσει σε κατάθλιψη, όμως, το χειρότερο είναι ότι έχει γίνει υπνοβάτης! Σύμφωνα, με την εφημερίδα Sun, η διάσημη ηθοποιός ξυπνάει μέσα στη νύχτα και κόβει βόλτες στο σπίτι.

Μετά, κατάκοπη από το πολύ νυχτερινό περπάτημα που ρίχνει, και το ανεβοκατέβασμα της σκάλας - βλέπεις έχουν και μεγάλα σπίτια αυτοί οι διάσημοι - γυρίζει στο κρεβάτι και συνεχίζει τον ύπνο της. Όσο μπορεί να το κάνει αυτό. Όπως καταλαβαίνεις, είναι λογικό να ανησυχούν οι δικοί της άνθρωποι, αφού η υπνοβασία στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει επικίνδυνη, ενώ καμία σχέση δεν έχει με αυτό που βλέπουμε σε ταινίες με την Βασιλειάδου.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ είναι υπνοβάτης, λόγω άσχημης ψυχολογικής κατάστασης. Όταν χώρισε με τον Μπραντ Πιτ αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, αλλά το ξεπέρασε μόλις γνώρισε τον Βον. Και σε αυτό ποντάρουν οι φίλοι της. Μπας και γνωρίσει κάποιον και ξεκολλήσει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]