Ερωτευμένη με τον αδελφό της Κρηθαριώτη η Καγιά!

19.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σιγά μην έμενε για πολύ καιρό μόνη της κοτζάμ Βίκυ Καγιά. Δεν πέρασε πολύς καιρός, από τότε που το μοντέλο χώρισε από τον Γάλλο αγαπημένο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σιγά μην έμενε για πολύ καιρό μόνη της κοτζάμ Βίκυ Καγιά. Δεν πέρασε πολύς καιρός, από τότε που το μοντέλο χώρισε από τον Γάλλο αγαπημένο της κι αμέσως βρήκε τον αντικαταστάτη του. Αυτή τη φορά προτίμησε... εγχώριο προϊόν και συγκεκριμένα τον αδελφό της Σήλιας Κρηθαριώτη, Νίκο.

Έτσι, οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό, επιβεβαιώθηκαν δια στόματος Καγιά, η οποία επιτέλους παραδέχθηκε τη σχέση τους. Δεν το είχε κάνει νωρίτερα, επειδή ήθελε πρώτα να το σιγουρέψει και μετά να το κάνει. Και τώρα, που ο δεσμός τους στηρίζεται σε γερά θεμέλια, δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγει και να φωνάξει πόσο ερωτευμένη κι ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του Νίκου.

Και όχι μόνο αυτό. Η Βίκυ, πλέον, αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, αφού έχει ξυπνήσει το βιολογικό της ρολόι. Μάλιστα, θέλει να αποκτήσει τρία παιδιά. Τώρα, πότε θα γίνει αυτό, δεν το ξέρει. Αλλά δεν θα το αργήσει πολύ, διότι στη βράση κολλάει το σίδερο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]