"Η Σίσσυ βοηθάει την πειρατεία"!

19.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς» ισχύει στην περίπτωση της Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πάνω στον ενθουσιασμό της να μας δείξει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς» ισχύει στην περίπτωση της Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πάνω στον ενθουσιασμό της να μας δείξει πόσο... tech freak είναι (και όχι μία απλή και συνηθισμένη κοπέλα) αποκάλυψε στο Down Town, ότι αντιγράφει τα dvd που νοικιάζει από το video club της γειτονιάς της! Μάλιστα, η Σίσσυ καμάρωσε και για την απίστευτη ταινιοθήκη που έχει φτιάξει.

Τι κι αν είναι πειρατική; Τι κι αν στην αρχή κάθε ταινίας πέφτει η γνωστή κάρτα με την «Απαγόρευση και τις ποινές που έχει ο κάθε παραβάτης»; Κι άντε κριτική σε αυτό δεν θα της κάνω, διότι η Σίσσυ προφανώς δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που κάνει την συγκεκριμένη παράβαση. Αλλά, με το μπαρδόν κιόλας, δε βγαίνεις δημοσίως να πεις την παρανομία σου!

Ειδικά, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο. Γι’ αυτό λέω, ότι η κοπέλα καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει! Είμαι σίγουρη, ότι δεν κατάλαβε τι είπε, αλλά κανονικά αυτό το περιστατικό δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου. Πρέπει να ισχύουν όλα όσα γράφονται περί παραβάσεως. Ακόμη κι πρόκειται για ένα δημόσιο πρόσωπο. Εξάλλου, αυτό είναι που πρώτο πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]