Η Αποστολία Ζώη στους "Singles"!

18.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι τράμπες, όπου οι τραγουδιστές γίνονται ηθοποιοί, οι ηθοποιοί μοντέλα και τα μοντέλα τραγουδιστές είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι τράμπες, όπου οι τραγουδιστές γίνονται ηθοποιοί, οι ηθοποιοί μοντέλα και τα μοντέλα τραγουδιστές είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο και δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Έτσι, η είδηση ότι η Αποστολία Ζώη θα είναι guest στη σειρά «Singles» δεν έκανε εντύπωση. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία αοιδό σε ρόλο ηθοποιού. Στο παρελθόν είχαμε δει την Δέσποινα Βανδή, αλλά και την Έλλη Κοκκίνου.

Την πρόταση στην Αποστολία έκανε ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Φειδάς και η ίδια την αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Και σιγά να μην το έκανε. Τέτοιες προτάσεις δεν σου γίνονται κάθε μέρα, ειδικά να συμμετάσχεις σε μία τόσο πετυχημένη σειρά, όπως το «Singles». Μάλιστα, η Ζώη θα έχει κανονικό ρόλο και θα εμφανισθεί σε έξι ολόκληρα επεισόδια. Όπως καλή ώρα είχε γίνει κάποτε με την Βανδή στους «Δύο Ξένους».

Η αοιδός έχει ήδη ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα και ο ενθουσιασμός της είναι μεγάλος. Αν μέσα από τη συμμετοχή αυτή, ανακαλύψει κάνα κρυφό υποκριτικό ταλέντο, θα σε γελάσω. Πάντως, οι άνθρωποι της σειράς είναι ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις της, ενώ πιστεύουν πως το υποκριτικό της ντεμπούτο θα είναι πετυχημένο, αφού η Αποστολία την έχει την «τηλεοπτική» παρουσία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]