Χωρίζουν Τρύπη - Καζάκος!

18.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό κι αν είναι κουλό νέο. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη χωρίζουν μετά από εννέα χρόνια γάμου, προκαλώντας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό κι αν είναι κουλό νέο. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη χωρίζουν μετά από εννέα χρόνια γάμου, προκαλώντας με την απόφαση τους έκπληξη σε όλους. Βλέπεις, ήταν ένα από τα λίγα ζευγάρια της show biz, που δεν περίμενες πως κάποια στιγμή θα έφθαναν στον χωρισμό. Αλλά τελικά, ποτέ μη λες ποτέ.

Την είδηση για το διαζύγιο αποκαλύπτει το Down Town, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να χωρίσει, λόγω φθοράς στο γάμο τους. Τρίτο πρόσωπο στην ιστορία δεν παίζει και γι’ αυτό είναι κατηγορηματικοί άνθρωποι του περιβάλλοντός τους. Απλά, Τάνια και Κωνσταντίνος πήραν την απόφαση, επειδή η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της και δεν είχαν να δώσουν κάτι παραπάνω.

Και είναι αυτός λόγος να καταφύγουν στο διαζύγιο; Για ένα άλλο ζευγάρι, η φθορά ίσως να μην είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα κι αιτία διαζυγίου. Για τον Καζάκο, όμως και πολύ περισσότερο για την Τρύπη, που δεν συμβιβάζονται εύκολα, αυτή είναι ένας καλός λόγος. Εξάλλου, αν δεν γινόταν τώρα, θα γινόταν αργότερα και ίσως τότε τα προβλήματα να ήταν μεγαλύτερα. Ο χωρισμός τους είναι φιλικός, ενώ υπάρχει απόλυτη συνεννόηση στο θέμα των παιδιών. Στην κόρη, δηλαδή, που απέκτησαν μαζί και στην κόρη της Τάνιας από τον πρώτο της γάμο. Η Τρύπη έχει ήδη μετακομίσει στην πολυκατοικία που βρίσκεται το πατρικό της. Πάντως, ακόμη δεν έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά αυτό θα γίνει σύντομα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]