Γιώργος Τσαλίκης: Στηρίζω τον Διονύση Μακρή!

17.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Στα μαχαίρια» θέλουν οι φήμες να βρίσκονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Διονύσης Μακρής. Οι δύο άνδρες, που εμφανίζονταν μαζί στο «Ρομέο»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στα μαχαίρια» θέλουν οι φήμες να βρίσκονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Διονύσης Μακρής. Οι δύο άνδρες, που εμφανίζονταν μαζί στο «Ρομέο» και τώρα ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, λένε κάποιοι, δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Για την ακρίβεια, δεν έχουν καθόλου σχέσεις. Δεν είναι δύσκολο να βρεις το λόγο. Στη σκληρή και άγρια νύχτα, φίλος έδωσε σε φίλο γαϊδουράγκαθο με φύλλο. Κι όταν βλέπεις, το νέο να κάνει επιτυχία με ταχύτατους ρυθμούς, δεν είναι και πολύ ευχάριστο.

Έτσι, σύμφωνα με αυτούς που υποστηρίζουν τα περί κόντρας, ο Τσαλίκης δεν έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για την επιτυχία του πρώην παίκτη του Dream Show κι αυτό φαινόταν πίσω στα καμαρίνια, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, ο Γιώργος διαψεύδει τα όσα λέγονται, υποστηρίζοντας πως είναι ένας από τους ανθρώπους, που στηρίζουν τον Διονύση στο ξεκίνημα του. Κι άμα δεν το πιστεύουμε, να ρωτήσουμε τον συνάδελφο του.

Μάλιστα, ο Τσαλίκης είναι πολύ ενοχλημένος με τα σενάρια και δεν μπορεί να καταλάβει, από που προέκυψαν. Ο ίδιος στηρίζει τα νέα παιδιά, επειδή κάποτε κάποιοι άλλοι έκαναν το ίδιο και με αυτόν. Κι επειδή δεν είναι αγνώμων, τώρα που είναι φθασμένος, θέλει να κάνει το ίδιο. Πάντως, το σχήμα του «Ρομέο», Τσαλίκης, Χρύσπα, Μακρής, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και αυτό, αν είσαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, το βλέπεις, ως μία ηχηρή απάντηση στις φήμες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]