Ήρθε η σειρά της Άνιστον να υιοθετήσει!

19.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν χώρισε η Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ, πολλοί έλεγαν πως έγινε επειδή εκείνη δεν ήθελε με τίποτε να αποκτήσουν παιδί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν χώρισε η Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ, πολλοί έλεγαν πως έγινε επειδή εκείνη δεν ήθελε με τίποτε να αποκτήσουν παιδί, σε αντίθεση με τον τότε σύζυγό της, που ήθελε σαν τρελός να γίνει πατέρας. Η Τζένιφερ, ωστόσο, ήταν κατηγορηματική υποστηρίζοντας πως ποτέ δεν είχε πει ότι δεν θέλει παιδιά, βάζοντας την καριέρα της σε πρώτη προτεραιότητα.

Το αντίθετο. Η Άνιστον πάντα ήθελε να γίνει μητέρα, απλά τον καιρό που ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος και η ίδια έτοιμη για ένα τέτοιο μεγάλο βήμα. Τώρα, όμως, στα 37 της χρόνια κι αφού έχει στο ενεργητικό της ένα διαζύγιο και μία αποτυχημένη σχέση με τον Βινς Βον, η Τζένιφερ νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα.

Όχι, όμως, με τον παραδοσιακό τρόπο της εγκυμοσύνης, αλλά με τον προσφιλή και πολύ in στο Χόλιγουντ, αυτόν της υιοθεσίας. Ωστόσο, η Τζεν θέλει να κάνει τη διαφορά από τις υπόλοιπες διάσημες συναδέλφους της, υιοθετώντας ένα παιδάκι, ουχί από την Αφρική και άλλες φτωχές χώρες του Τρίτου Κόσμου, αλλά από την Αμερική. Και συγκεκριμένα από το Λος Άντζελες. Την απόφαση να υιοθετήσει δεν την πήρε στο άσχετο. Δεν ξύπνησε , δηλαδή, ένα πρωί μες στη βαρεμάρα και είπε: Δεν υιοθετώ ένα παιδί να μου περνάει η ώρα; Το σκεφτόταν σοβαρά από τότε που ήταν με τον Βον, απλά μετά τον χωρισμό τους, νιώθει πως πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]