Ο Ψινάκης νέος μάνατζερ του Νίνο;

19.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βλέπαμε τον τελευταίο καιρό το Νίνο να κάνει πολλή παρέα με τον Ηλία Ψινάκη και το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στο ενδεχόμενο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βλέπαμε τον τελευταίο καιρό το Νίνο να κάνει πολλή παρέα με τον Ηλία Ψινάκη και το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στο ενδεχόμενο μίας συνεργασίας ανάμεσα στους δύο άνδρες. Και να που τελικά, δεν είχαμε άδικο, αφού ο Ψινάκης εφεξής θα εκτελεί χρέη μάνατζερ του νεαρού τραγουδιστή. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά όπως φαίνεται, είναι ζήτημα χρόνου να γίνει.

Εξάλλου, για τη συνεργασία αυτή συμφωνούν όλες οι πλευρές, ακόμη και η εταιρεία του Νίνο, αφού θεωρεί πως ο δαιμόνιος Ψινάκης θα μπορέσει να δώσει «τονωτικές» ενέσεις στην καριέρα του αοιδού, η οποία είναι αλήθεια, πως τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στα καλύτερα της. Όχι, ότι πηγαίνει χάλια, αλλά θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα τα πράγματα.

Έτσι, το πελατολόγιο του Ηλία με φερέλπιδες και διάττοντες αστέρες της show biz, όλο και μεγαλώνει, συμπεριλαμβάνοντας ονόματα, όπως ο Κώστας Μαρτάκης, η Τζούλια Αλςξανδράτου (αν κι επισήμως δεν έχουν παραδεχθεί ότι είναι και συνεργάτες) κι ένα νεαρό μοντέλο που είναι τάλε κουάλε ο Μαρτάκης. Μόνο ο Νίκος Οικονομόπουλος του ξέφυγε, αλλά δεν πειράζει. Άμα είναι να έχει κοτζάμ Νίνο, τι τους θέλει τους άλλους!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]