"Και ο... πόλεμος των Ρόουζ καλά κρατεί"!

22.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δουλειά δεν είχα και δουλειά βρήκα για το Σαββατοκύριακο. Κάθισα και μετρούσα πόσες συνεντεύξεις έδωσαν και πόσα εξώφυλλα έκαναν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δουλειά δεν είχα και δουλειά βρήκα για το Σαββατοκύριακο. Κάθισα και μετρούσα πόσες συνεντεύξεις έδωσαν και πόσα εξώφυλλα έκαναν ο Ανδρέας Φουστάνος και η Νατάσσα Θεοδωρίδου μετά τον χωρισμό τους! Μην περιμένεις απάντηση. Γίνεται πανικός. Και οι δύο έχουν μιλήσει παντού κι επειδή ουκ ολίγες φορές μπερδεύτηκα στο μέτρημα, παράτησα την προσπάθεια αυτή.

Έτσι, δεν θα μπορέσω να διαπιστώσω, αν έχει δίκιο ο Φουστάνος που κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι εκείνη έχει εκμεταλλευτεί περισσότερο το διαζύγιο τους, επειδή ως καλλιτέχνης που είναι, χρειάζεται περισσότερο τη δημοσιότητα. Αμέ, έγινε και αυτό. Ο γιατρός ξανά μανά έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη (αναρωτιέμαι, αφού δεν έχει ανάγκη τη δημοσιότητα, γιατί τον βλέπουμε συχνά σε Life style περιοδικά και εκπομπές να μιλάει για το διαζύγιο;), αφήνοντας αυτή τη φορά πολλά «καρφιά» στην πρώην του.

Μεταξύ άλλων, είπε πως δεν της δέσμευσε καμία περιουσία, αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και πως η ίδια νιώθει ριγμένη. Όσον αφορά τη δικαστική μάχη που θα ξεκινήσει σύντομα, είπε πως αυτή την ξεκίνησε η Νατάσσα επειδή νιώθει ριγμένη. Τι λέει, όμως, η αοιδός για όλα αυτά; Τίποτε. Απλά δηλώνει καλά στη ζωή της και πως ο χωρισμός της έκανε καλό. Pas mal κι αυτή η σποντίτσα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]