Ντενίση εναντίον Λαζόπουλου!

22.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άργησε, αλλά τελικά το έκανε. Η Μιμή Ντενίση τοποθετήθηκε δημοσίως για την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν το είχε κάνει τόσα χρόνια;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άργησε, αλλά τελικά το έκανε. Η Μιμή Ντενίση τοποθετήθηκε δημοσίως για την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν το είχε κάνει τόσα χρόνια; Το είχε κάνει, αλλά τώρα σου λέει μίλησε περισσότερο. Κι όχι όπου κι όπου, αλλά στο «Καρφί» του Νίκου Κακαουνάκη, που ως γνωστών δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Λάκη. Οπότε, το όλο κλίμα βοήθησε την Μιμή να χαλαρώσει και να τα βγάλει όλα από μέσα της.

Έτσι, είπε πως ο Λαζόπουλος έχει προσωπική εμπάθεια με το άτομο της και πλέον δεν την σατιρίζει, αλλά της επιτίθεται. Μόνο έτσι εξηγείται η εμμονή του με το πρόσωπό της και την καριέρα της γενικότερα. Και να πεις ότι την έχει δει από κοντά; Επίσης, η Μιμή είναι τα μάλα εξοργισμένη μαζί του, επειδή ο Λαζόπουλος από τις εκπομπές του υποστηρίζει ότι το θέατρο της είναι άδειο και η ίδια παίζει μπροστά σε άδειες καρέκλες. Ουρές κάνει ο κόσμος έξω από το θέατρο, γι αυτό και τον προσκαλεί να περάσει μία να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.

Η Ντενίση χαρακτήρισε τον Λάκη απλά «TV persona» και ουχί ηθοποιό, ο οποίος πριν είχε εμμονή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τώρα με την ίδια. Τι να κάνεις, αυτό είναι το τίμημα του να είσαι σταρ! Σε πιάνει στο στόμα του ο κάθε Λαζόπουλος και δε λέει να σε αφήσει. Η ίδια, όμως, δεν φαίνεται να πτοείται από την επίθεση που δέχεται καθότι... συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και η Μιμή στον Λαζόπουλο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]