Η καψούρα του Παρθένη!

22.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι τρελή καψούρα είναι αυτή που έχει ο Αλέξανδρος Παρθένης για την Σοφία Αλιμπέρτη; Μιλάμε πως ο άνθρωπος είναι τρελός και παλαβός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι τρελή καψούρα είναι αυτή που έχει ο Αλέξανδρος Παρθένης για την Σοφία Αλιμπέρτη; Μιλάμε πως ο άνθρωπος είναι τρελός και παλαβός με την πάρτη της, πέφτει στα πατώματα για την καλή του κι άμα τον ρωτήσεις: «τι κάνεις παιδί μου εκεί κάτω;», δε ντρέπεται να σου πει ότι τον έχει γονατίσει ο έρωτας του για την Σοφία!

Εξάλλου, δεν υπάρχει συνέντευξη του που να μη δηλώνει τον έρωτα του για την Αλιμπέρτη και πόσο πολύ του άλλαξε τη ζωή η σχέση αυτή. Μάλιστα, στην τελευταία του συνέντευξη, ο Αλέξανδρος ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός λέγοντας πως η Σοφία είναι γι’ αυτόν το... οξυγόνο του! Και με πιάνουν τα κλάματααααα. Μάλιστα, κάθε φορά που η καλή του λείπει σε επαγγελματικά ταξίδια με την εκπομπή, ο Παρθένης πίσω είναι σε... ετοιμοθάνατη φάση, καθότι απουσιάζει το οξυγόνο!

Κι αυτή πάλι, δεν τον παίρνει μαζί της; Θέλει να γυρίσει μια μέρα και να τον δει σε καμία περίεργη κατάσταση; Δεν παίζουμε Σοφία μου, με τέτοια πράγματα. Πάντως, η ίδια όταν άκουσε τις δηλώσεις του αγαπημένου της - στην εκπομπή Pass Παντού - ένιωσε μεγάλη συγκίνηση και πολύ κολακευμένη, που έχει έναν τέτοιον άνδρα να «κόβει» τις φλέβες του για εκείνη. Μη σου πω ότι θα αρχίσει να σκέφτεται ακόμη και τον γάμο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]