Μαστροκώστα: Ένα εκατομμύριο ευρώ για σπίτι!

22.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι» και όλα αυτά τα χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται πως μάζεψε αρκετά φασούλια, ώστε να είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι» και όλα αυτά τα χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται πως μάζεψε αρκετά φασούλια, ώστε να είναι σε θέση να αγοράσει υπέρ-πολυτελέστατη οικία στα Νότια Προάστια. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έδωσε ένα εκατομμύριο ζεστά ευρώπουλα, προκειμένου να κάνει τη μεζονέτα δική της.

Ορίστε, κάτι τέτοια ακούω και με πιάνει το παράπονο, που δεν πέρασα σε μία Γυμναστική Ακαδημία, που δεν διαθέτω φωνή - κορμί και γενικά που δεν μπορώ να τρουπώσω στη Show biz. Η Γωγώ, όμως, που διαθέτει όλα τα παραπάνω, συν το επιχειρηματικό μυαλό, το «τσίμπησε» το σπίτι στο Ελληνικό. Κι ας ξόδεψε ολόκληρη περιουσία. Χαλάλι του, αφού η μεζονέτα διαθέτει θέα, πισίνα, αλλά το κυριότερο, στο ίδιο συγκρότημα αγόρασε σπίτι και η αδελφή της.

Βέβαια, η Γωγώ πούλησε πρώτα το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, για το οποίο επίσης είχε ξοδέψει μία περιουσία. Στη νέα της κατοικία δεν έχει μετακομίσει ακόμη, αφού συνεχίζονται οι εργασίες. Μάλιστα, η Μαστροκώστα το επισκέπτεται πολύ συχνά για να επιβλέψει τις εργασίες και να κάνει τις αλλαγές που θέλει.