Στα "χαρακώματα" Αλιμπέρτη - Πάτρας!

19.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα «χαρακώματα» βρίσκονται δύο πρώην συνεργάτες και αυτοκόλλητοι φίλοι, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Στα «χαρακώματα» βρίσκονται δύο πρώην συνεργάτες και αυτοκόλλητοι φίλοι, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας. Οι σχέσεις τους κλονίστηκαν όταν η πρώτη έφυγε πέρσι από την εκπομπή που παρουσίαζαν «Αυτό μας έλειπε» και τον Alpha και τη θέση της πήρε μετά Βαΐων και Κλάδων ο δεύτερος. Στην αρχή είχαν ανταλλάξει κάποιες μικρές κακιούλες, αλλά το θέμα έμεινε εκεί, αφού επαγγελματικά ακολουθούσαν διαφορετικούς δρόμους.

Φέτος, όμως, που κινούνται στα... ίδια μονοπάτια, ξαναθυμήθηκαν την κόντρα και τις διαφορές τους κι ένας νέος γύρος ξεκίνησε. Η Αλιμπέρτη δήλωσε σε συνέντευξή πως η εκπομπή της είναι πρώτη, ο Πάτρας πως αυτός είναι καλύτερος, ενώ μίλησε και για τον τρόπο που είχε φύγει πέρσι η τότε φίλη του. Το τελευταίο, δεν άρεσε καθόλου στην Σοφία, η οποία έσπευσε αμέσως να δώσει την απάντησή της.

«Αν ο Πάτρας θέλει να κάνει καριέρα να την κάνει μόνος του και όχι στις πλάτες των άλλων» είπε και ελάλησε. Τέτοια κακία δεν είναι να μένει αναπάντητη, οπότε με αγωνία περιμένω τι θα πει ο Θανάσης. Πάντως, μέχρι στιγμής στη μάχη της τηλεθέασης η εκπομπή της Αλιμπέρτη είναι σταθερά πρώτη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]