Τα παρατάει η Άντζελα Δημητρίου!

19.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που θα σου πω, μην το δέσεις σχοινί κορδόνι πως θα γίνει κιόλας. Λοιπόν, φέτος είναι η τελευταία χρονιά που η Άντζελα Δημητρίου τραγουδάει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που θα σου πω, μην το δέσεις σχοινί κορδόνι πως θα γίνει κιόλας. Λοιπόν, φέτος είναι η τελευταία χρονιά που η Άντζελα Δημητρίου τραγουδάει επί πίστας. Από του χρόνου και για πάντα, τραγούδι γιοκ. Αποσύρεται. Πέφτεις στα πατώματα από τα γέλια, ε; Κι, όμως, η «Λαίδη» έκανε την ανακοίνωση στο κοινό της με κάθε σοβαρότητα και συγκίνηση, όπως ακριβώς δηλαδή, το απαιτεί η στιγμή.

«Φτάνει πια. κουράστηκα» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή για να συνεχίσει πως αυτή είναι η τελευταία χρονιά που τραγουδάει στην πίστα. Μετά θα τα παρατήσει και θα αποσυρθεί στο σπίτι της, διότι την έφαγαν τη γυναίκα. Δεν της έφτανε που είχε τους πρώην της να λένε διάφορα, προστέθηκε τελευταία και ο πατέρας της, για να έρθουν τα νεύρα της να γίνουν κρόσσια και η ψυχολογία της να πέσει στα πατώματα.

Αναρωτιέσαι αν η απόφασή της είναι οριστική; Να σου πω, δεν μου κάνει και πολύ τελεσίδικη. Μέχρι του χρόνου που θα πρέπει να κλείσει νέα συνεργασία θα έχει... γιάνει και δεν θα το σκέφτεται έτσι. Και σιγά μην αφήσει η «Λαίδη» να σταματήσει έτσι πρόωρα και άδοξα κοτζάμ καριέρα 25 χρόνων!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]