Τραγουδίστρια η Τζούλια Αλεξανδράτου;

18.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το άκουσα κι αυτό, αλλά δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο, διότι.... περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα! Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που τόσο καιρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το άκουσα κι αυτό, αλλά δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο, διότι.... περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα! Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που τόσο καιρό επέμενε κι έλεγε πως δεν θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, τώρα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πιάσει μικρόφωνο και ανέβει στην πίστα! Στην απόφαση αυτή, έπαιξαν πολλοί παράγοντες ρόλο.

Πρώτα απ’ όλα η απόπειρά της να γίνει παρουσιάστρια (είναι και το απωθημένο της) στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, αφού η μουσική εκπομπή που παρουσίαζε ούτε μήνα δεν πρόλαβε να κλείσει. Κι όταν έμεινε ελεύθερη στην αγορά, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να της δώσει μία «τηλεοπτική στέγη». Άλλος λόγος και ο πιο σημαντικός είναι η νέα φιλία της με τον Ηλία Ψινάκη, δαιμόνιο μάνατζερ καλλιτεχνών. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Ψινάκης θα «βγάλει» στο τραγούδι την Τζούλια, αναλαμβάνοντας συγχρόνως χρέη μάνατζερ.

Ο ίδιος επιμένει πως η σχέση τους είναι καθαρά φιλική και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την μανατζάρει. Αλλά αυτό δε σημαίνει και κάτι. Οι φήμες λένε επίσης πως η Τζούλια θα ανέβει στην πίστα στο πλευρό της αοιδούς αδελφής της, Άρτεμις. Πως λέμε «αδελφές Μπρόγιερ»; Ε, καμία σχέση!