Τέλος η φιλία Σπίαρς - Χίλτον!

18.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία φιλία τελείωσε, μία φιλία πάει. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία φιλία τελείωσε, μία φιλία πάει. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα πως η φιλία της με την Παρίς Χίλτον μόνο κακό της κάνει, γι’ αυτό και την διέκοψε. Φωτογραφίες με τις δύο γυναίκες να διασκεδάζουν και να είναι λιώμα από το ποτό, να τις ξεχάσεις. Όπως δήλωσε η Μπρίτνεϊ, δεν πρόκειται να δούμε ξανά τέτοιες εικόνες.

Μπούχου, μπούχου. Πως θα το αντέξουμε αυτό, ε; Η «πριγκίπισσα της Ποπ» γιόρτασε με τον πιο έξαλλο τρόπο το διαζύγιό και την ελευθερία της, αλλά τώρα είναι καιρός να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με τα παιδιά και την καριέρα της. Μη νομίζεις, όμως, ότι η Σπίαρς έτσι ξαφνικά έβαλε μυαλό και σκέφτηκε ώριμα, κόβοντας τις κακές παρέες με την Χίλτον. «Φοβού τους θαυμαστές και δώρα φέροντες». Κάπως έτσι, δηλαδή, την έπαθε η Μπρίτνεϊ, η οποία υπό τις απειλές τους πως αν δε συμμορφωθεί να τους ξεχάσει, αποφάσισε να μαζευτεί στο σπίτι.

Η Χίλτον δεν έχει σχολιάσει ακόμη την απόφαση της «αυτοκόλλητης» της, αλλά φαντάζομαι πως δεν θα είναι και ο, τι πιο ευχάριστο. Ξέρεις, τι είναι να την έχεις σαν αδελφή σου κι εκείνη με το πρώτο «στρίμωγμα» να σου κάνει ένα «ξουτ» λες και είσαι... βρικόλακας; Ευτυχώς, για την Παρίς, που όπως ακούγεται, τα ξαναβρήκε με τον Σταύρο Νιάρχο, οπότε αυτή την περίοδο έχει να ασχοληθεί με καλύτερα πράγματα, από την Σπίαρς!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]