Η Παπαρίζου θέλει να γίνει... χοντρή!

20.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μεγάλη απόφαση πήρε η Έλενα Παπαρίζου - ίσα που τη λες και... απόφαση ζωής - δηλώνοντας πως από του χρόνου θα γίνει... χοντρή!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μεγάλη απόφαση πήρε η Έλενα Παπαρίζου - ίσα που τη λες και... απόφαση ζωής - δηλώνοντας πως από του χρόνου θα γίνει... χοντρή! Και όταν λέει χοντρή, εννοεί με τα μούκουλα, τα προγούλια, τα ψωμάκια, τις κοιλίτσες και κάποια περιττά κιλά. Θα είναι του χρόνου της μόδας οι παχουλές ποπ τραγουδίστριες; Όχι, ούτε του χρόνου, ούτε ποτέ!

Απλά, η Έλενα έχει εκνευριστεί τρομερά με τη ρατσιστική αντιμετώπιση που έχουν οι ευτραφείς γυναίκες και θέλει με το δικό της τρόπο να το καταγγείλει, στηρίζοντας τις συγχρόνως. Θα αναρωτιέσαι τώρα, πως της ήρθε αυτό. Λοιπόν, η αοιδός βρέθηκε μπροστά σε ένα επεισόδιο με μία ευτραφή κοπέλα, την οποία κάποιοι γελοίοι τύποι κορόιδευαν. Αυτό «έκατσε» στραβά της Έλενας, η οποία αποφάσισε να παχύνει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Εκτός αυτού η Παπαρίζου, παρόλο που δεν είχε τοποθετηθεί δημοσίως για τις φήμες που κυκλοφορούσαν και την ήθελαν έγκυο, επειδή είχε κάποια παραπάνω κιλά, το έκανε τώρα και μάλιστα ήταν τα μάλα εκνευρισμένη. Αν την έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγε. Η ίδια λέει, πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το πάχος και κάθε καλοκαίρι που δε δουλεύει παίρνει τουλάχιστον δέκα κιλά, διότι χλαπακιάζει ο, τι τραβάει η όρεξή της. Το ίδιο συνέβη και φέτος με τη διαφορά ότι η Παπαρίζου δεν φρόντισε να χάσει όλα τα επιπλέον κιλά, επειδή τσαντίστηκε με όλους αυτούς που τη σχολίαζαν κι έλεγαν για εγκυμοσύνες και άλλους τέτοιους δράκους. Σ’ ωραία και ακομπλεξάριστη Έλενα, δεν το συζητώ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]