Σελίμ: Χριστιανός για χάρη της!

20.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έναν έρωτα τρελό, έρωτα ονειρικό» ζούνε ο Σελίμ και η Νάντια του Survivor και μία τέτοια ιστορία πάθους δεν γίνεται να μην συνοδεύεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έναν έρωτα τρελό, έρωτα ονειρικό» ζούνε ο Σελίμ και η Νάντια του Survivor και μία τέτοια ιστορία πάθους δεν γίνεται να μην συνοδεύεται από βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου: «Θα γίνω Χριστιανός για να την παντρευτώ» ή «Είναι ο άνδρας της ζωής μου». Ποιος Νίκος και Ναζλί; Μία δε φτουράνε μπροστά στον Σελίμ και τη Νάντια, οι οποίοι γνωρίστηκαν στο παιγνίδι κι εδώ και έξι μήνες είναι ζευγάρι.

Η παράδοση θέλει τα ζευγάρια που δημιουργούνται στα reality να μην αντέχουν στο χρόνο και μετά το τέλος του παιγνιδιού, να χωρίζουν. Οι δυο τους έχουν σκοπό να «καταρρίψουν» την αρνητική παράδοση και σε αυτό ποντάρουν στον μεγάλο έρωτα που ζούνε. Λεπτό δεν κάνει ο ένας μακριά από τον άλλον, ενώ όταν αυτός βρίσκεται στην Τουρκία κι εκείνη στην Ελλάδα, το Διαδύκτιο παίρνει φωτιά! Ο Σελίμ ήρθε πριν λίγες μέρες στην χώρα μας και μαζί φωτογραφήθηκαν για εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκτός από τις φωτογραφήσεις και τα μπουζούκια που επισκέφθηκαν, ο Σελίμ γνώρισε και τα πεθερικά, τα οποία τον λάτρεψαν. Το ίδιο συνέβη και με τα άλλα πεθερικά στην Τουρκία, τα οποία μάλιστα δεν έχουν κανένα πρόβλημα ο γιος τους να παντρευτεί τη Νάντια.

Ακόμη κι αν γίνει Χριστιανός για χάρη της. Βλέπεις, η Νάντια μέχρι Σταυρό του φόρεσε, αλλά αυτός αν και άθεος γενικότερα, δεν είχε πρόβλημα να τον φορέσει. Εδώ, δεν έχει πρόβλημα να έρθει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, να παντρευτεί την αγαπημένη του και να κάνουν παιδιά. Κι ας ήταν αρχικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. Η επιθυμία της Νάντιας είναι διαταγή! Εδώ πάει το άσμα της Βέρας Λάμπρου «Το νινί σέρνει καράβι»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]