Παντρεύονται οι "Μπραντζελίνα";

20.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Θα παντρευτεί ή όχι η Αντζελίνα Τζολί τον Μπραντ Πιτ»; Ιδού η απορία και η αγωνία που μας απασχολεί τα μάλα από τότε που μάθαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα παντρευτεί ή όχι η Αντζελίνα Τζολί τον Μπραντ Πιτ»; Ιδού η απορία και η αγωνία που μας απασχολεί τα μάλα από τότε που μάθαμε ότι οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν το πρώτο τους βιολογικό παιδί. Η Αντζελίνα σα να θέλει να μας σπάσει τα νεύρα όλο επιμένει και λέει ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν, διότι στο παρελθόν και οι δύο το έχουν ξανακάνει, οπότε δεν βρίσκουν το λόγο να το επαναλάβουν. Άσε, που με τα παιδιά νιώθουν και είναι οικογένεια κι ένας γάμος δεν θα αλλάξει τίποτε.

Κι εμείς που ψοφάμε να δούμε μία φωτογραφία με την «Αντζυ» νυφούλα και τον Μπραντ γαμπρό τι θα κάνουμε; Θα ελπίζουμε η Όπρα Γούινφεϊ - που τελευταία έχει εξελιχθεί σε κολλητή φίλη του ζευγαριού - να πετύχει το σκοπό της και να τους πείσει να παντρευτούν. Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ θέλουν τους «Μπραντζελίνα» να έρχονται εις γάμου κοινωνία μέσα στα Χριστούγεννα με μία παραδοσιακή τελετή στην Αφρική. Από διάσημους καλεσμένοι θα είναι μόνο η Όπρα και ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Κανείς άλλος.

Κατά τα άλλα, η Τζολί σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν είναι αυτή η αιτία που χώρισαν ο Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον. Ο γάμος τους ήταν ήδη τελειωμένη ιστορία, αφού οι δυο τους ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι και τίποτε άλλο. Μάλιστα, η Αντζελίνα πριν λίγες μέρες συναντήθηκε τυχαία με την Ανιστον στη Νέα Υόρκη και είπαν μόνο ένα «γεια». Η ίδια δεν είχε πρόβλημα να μιλήσουν περισσότερο, αλλά όπως φαίνεται η Τζένιφερ δεν έχει διάθεση για... κολλητηλίκια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]