"Αυτή η αγάπη στ' άστρα με ανεβάζει"!

12.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι έρως σφοδρός είναι αυτός που ζούνε ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι με τον καιρό λύνονται περισσότερο και γίνονται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι έρως σφοδρός είναι αυτός που ζούνε ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι με τον καιρό λύνονται περισσότερο και γίνονται πιο εκδηλωτικοί. Ποιος θα περίμενε, δηλαδή, πως θα ερχόταν η μέρα που το «είδωλο» θα μιλούσε δημοσίως για τον έρωτά του, κάνοντας δακρύβρεχτες δηλώσεις. «Μέχρι που θα σας ανεβάσει ο έρωτα σου για την Κάτια» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στην παρουσίαση του δίσκου του, περιμένοντας μπας και πάρουν την πολυπόθητη απάντηση: «Στα σκαλιά της εκκλησίας».

Αντ’ αυτού ο Sakis τους δήλωσε: «μέχρι τα αστέρια». Μπούχου, μπούχου. Να κάτι τέτοια ακούω και με παίρνουν τα κλάματα. Και η Ζυγούλη, μη νομίζεις, δεν πάει πίσω. Να είναι με τον Ρουβά κι ας ανέβουν στα αστέρια και ουχί στα σκαλιά της εκκλησίας! Εξάλλου, όπως δηλώνει και η ίδια, ο γάμος δεν είναι άμεση προτεραιότητα της, ούτε καίγεται να φορέσει νυφικό. Της αρέσει αυτή η φάση της σχέσης τους κι αν είναι στο πολύ αργότερο να έρθει ο γάμος, καλώς να έρθει.

Το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί κι αυτά που ακούγονται περί παράφορης ζήλειας της Κάτιας στον Σάκη, μην τα πιστεύεις και πολύ. Ο κόσμος λέει ό, τι θέλει. Το δήλωσε, άλλωστε και το «είδωλο» σε σχετική ερώτηση. Πάντως, όσοι τους είδαν στο πάρτι να κάνουν θεαματική είσοδο πιασμένοι από το χέρι και ντυμένοι σαν τα δίδυμα, τους έφτυναν πατόκορφα για να μην τους ματιάσουν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]