Όταν ο Ψωμιάδης συνάντησε τον Σβαρτσενέγκερ!<br/>

13.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άργησα να σου γράψω για την «συνάντηση κορυφής» Παναγιώτη Ψωμιάδη και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και σου ζητώ συγνώμη. Ωστόσο, ποτέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άργησα να σου γράψω για την «συνάντηση κορυφής» Παναγιώτη Ψωμιάδη και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και σου ζητώ συγνώμη. Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά και για του λόγου το αληθές, ο ίδιος ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, ο οποίος άργησε, αλλά τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα? παιδικό του όνειρο. Να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο του ηθοποιό, με τις ταινίες του οποίου μεγάλωσε!

Ναι, αγαπημένε μου. Αυτό ήταν το όνειρο του μικρού Ψωμιάδη, αλλά δυστυχώς για εκείνον η εκπομπή της Τζοβάνας Φραγκούλη «Πες το και θα γίνει» σταμάτησε κι έτσι η ευχή του ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. Μην αρχίζεις τους λογαριασμούς με τις ηλικίες. Άδικος κόπος. Τρεις μέρες μου πήρε μέχρι να βγάλω άκρη για να καταλήξω τελικά στο συμπέρασμα ότι ο Σβαρτσενέγκερ κρατιέται μια χαρά κι έχει βρει το ελιξίριο της νεότητας!

Γιατί βάσει της δήλωσης του Ψωμιάδη «μου άρεσε από μικρός», τότε ο ηθοποιός είναι τουλάχιστον 80 χρονών! Ευτυχώς, που στην Καλιφόρνια δεν βλέπουν Star, διότι οι εντυπώσεις ενθουσιασμού του Νομάρχη μάλλον δεν θα άρεσαν στον εκεί Κυβερνήτη. Πάντως, η συνάντηση τους έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, όπου οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικά. Άσε, που ο Σβαρτσενέγκερ υποσχέθηκε πως θα ανταποδώσει την επίσκεψη με ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]