Καβγάς για τα... μάτια του Νίνο!

13.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις πόσο ψοφάω να ακούω για καβγάδες επωνύμων που έγιναν μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων, οι όποιοι κάπου, κάτι, κάπως είδαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις πόσο ψοφάω να ακούω για καβγάδες επωνύμων που έγιναν μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων, οι όποιοι κάπου, κάτι, κάπως είδαν κι έσπευσαν να το πουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, τις προάλλες συνέβη ένας τέτοιος καβγάς τρικούβερτος, τον οποίο είδαν κάποιοι περαστικοί. Αλλά για ευνόητους λόγους, οι μάρτυρες αυτοί έχουν μπει στην «προστασία μαρτύρων», οπότε μην ψάχνεις για επιβεβαιώσεις.

Δέξου το δημοσίευμα και την ιστορία, που είναι βγαλμένη από αμερικανική ταινία. Σύμφωνα, με αυτό λοιπόν, η Ελεωνόρα Μελέτη είχε μία τυχαία συνάντηση στην Γλυφάδα με το Νίνο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Η πρώτη με μία φίλη της μόλις είχαν πιει τον καφέ τους και οι δεύτεροι πήγαιναν να τον πιουν. Αλλά έτσι, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο καφές έγινε της... παρηγοριάς. Μόλις, λοιπόν, η Μελέτη τους είδε στο δρόμο έγινε έξω φρενών και όταν συναντήθηκαν, ψιθύρισε δύο φωνήεντα στο αυτί του Νίνο, προκαλώντας την οργή του.

Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν, με φωνές και σκληρά λόγια. Γουάου. Εδώ, έρχονται οι «αυτόπτες μάρτυρες», οι οποίοι κοντοστάθηκαν να δουν το θέαμα. Κι αυτό θα συνεχιζόταν κι άλλο, αν δεν έπαιρνε η Θεοδωρίου το Νίνο να φύγουν. Αυτός ήταν πολύ εκνευρισμένος, ενώ και το μάτι της πρώην του γυάλιζε. Ωστόσο, αυτό που μου άρεσε από το δημοσίευμα ήταν η πληροφορία πως η Ελεωνόρα ήθελε να τους αποφύγει, αλλά τελευταία στιγμή δεν έστριψε για να δείξει ανωτερότητα. Απορώ, αυτοί που το ξέρουν; Κοριό στο μυαλό της Μελέτη έχουν βάλει; Ακόμη κι έτσι, το μηχάνημα τους θέλει καινούργιες μπαταρίες, διότι η συνέχεια τους διέψευσε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]