Μαρτάκης ή Ρουβάς; Ιδού η απορία!<br/>

14.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε μεγάλο προβληματισμό έχουν πέσει πολλά... κοριτσόπουλα, τα οποία δεν μπορούν να αποφασίσουν σε ποιο φαν κλαμπ να προσχωρήσουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε μεγάλο προβληματισμό έχουν πέσει πολλά... κοριτσόπουλα, τα οποία δεν μπορούν να αποφασίσουν σε ποιο φαν κλαμπ να προσχωρήσουν. Στο all time classic, τις «Ρουβίτσες» ή στο ταχύτατα ανερχόμενο και πολυδιαφημισμένο, τις «Μαρτακίτσες»; Ιδού η απορία. Μπορούν βέβαια να πάρουν και την κουρτίνα τρία που είναι «Δεν ξέρω/ δεν απαντώ»! Ο προβληματισμός, σου λέει, έχει πέσει κυρίως μετά την «σταρούμπα» σόλο εμφάνιση του Κώστα Μαρτάκη, στην Κύπρο.

Ο φέρελπις αοιδός βρέθηκε στην Μεγαλόνησο, προσκεκλημένος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου για φιλανθρωπικό σκοπό. Στην Κύπρο πήγε άνευ Ηλία Ψινάκη - τι να σου κάνει και ο μάνατζερ, δεν τους προλαβαίνει όλους: Αλεξανδράτου, Μαρτάκη και ΣΙΑ - και αυτό μάλλον σε καλό του βγήκε. Είναι η πρώτη φορά, μετά την έξοδο του από το Dream Show και από τότε που τον ανέλαβε ο Ψινάκης, που ο Μαρτάκης μίλησε περισσότερο.

Βρε, ροδάνι πήγε η γλώσσα του, ενώ «επέτρεψε» στις θαυμάστριες του όχι μόνο να τον πλησιάσουν και να τον ακουμπήσουν, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ακόμη και να τον φιλήσουν. Μεγαλεία σου λέω. Βέβαια, σε αυτό ίσως να συνέλαβε και το γεγονός ότι ο αοιδός πήρε στην Κύπρο τον πρώτο χρυσό δίσκο του. Εξάλλου, στον έρωτα, τον πόλεμο και την χαρά όλα επιτρέπονται. Ακόμη και να ακουμπήσεις τον Μαρτάκη. Απορώ, όμως, ο Ψινάκης πως και δεν πήγε μαζί του, σε μία τέτοια μεγάλη στιγμή;;;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]