Business στην Αφρική για τον πρώην της Δημητρίου!

12.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα πάω στην ζούγκλα να ζήσω με τον Ταρζάν». Αυτό μου ήρθε στο μυαλό, μόλις άκουσα ότι ο Γιώργος Τρούπης θα φύγει από την Ελλάδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα πάω στην ζούγκλα να ζήσω με τον Ταρζάν». Αυτό μου ήρθε στο μυαλό, μόλις άκουσα ότι ο Γιώργος Τρούπης θα φύγει από την Ελλάδα και θα μετακομίσει στην Αφρική. Μη σοκάρεσαι και μην ταράζεσαι. Δεν θα είναι για μόνιμα. Ο Τρούπης θα επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα. Απλά, πηγαίνει στην «Μαύρη ήπειρο» για business, καθότι ο άνθρωπος είναι businessman κι ας γέλαγαν διάφοροι, όταν με καμάρι έλεγε η Άντζελα Δημητρίου ότι ο... γήινος σύζυγός της ήταν επιχειρηματίας.

Μετά το διαζύγιό του με την «Λαίδη» ο Τρούπης είπε να το ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Δε λέω, καλά και τα μπουζούκια για να ξεχάσεις τον πόνο σου, αλλά πόσο θα ξενυχτάς και δη σε αυτή την ηλικία; Άσε, που τα μαγαζιά είναι συγκεκριμένα με αποτέλεσμα να έχεις ανεπιθύμητες συναντήσεις με την πρώην και τους πρώην αυτής!

Έτσι, είπε να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό, που είναι και πιο ακίνδυνο ως... σπορ! Πήρε, λοιπόν, σβάρνα όλη την Ευρώπη για τις μπιζνες, ενώ είπε να «αλώσει» και την αγορά της Αφρικής. Εξάλλου, εκεί έχει έναν φίλο και μαζί θα ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]