Μάρω Λύτρα: Δεν είμαι με τον Καραφώτη!

07.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε ή να διαβάσουμε συνέντευξη της Μάρως Λύτρα, αλλά ευτυχώς η αοιδός δεν άφησε να περάσει κι άλλος καιρός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε ή να διαβάσουμε συνέντευξη της Μάρως Λύτρα, αλλά ευτυχώς η αοιδός δεν άφησε να περάσει κι άλλος καιρός χωρίς να μάθουμε νέα της. Ε, όπως να το κάνουμε, μία αγωνία για το που βρίσκεται, που πάει και τι κάνει, την είχαμε. Μα πάνω απ’ όλα αυτό που μας «έκαιγε» περισσότερο είναι αν τα έχει ακόμη με τον Καραφώτη!

Βλέπεις, πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί, ενώ τελευταία κυκλοφόρησαν και κάποιες φήμες, πως η Μάρω είναι τριών μηνών έγκυος στο παιδί του Κώστα. Σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ακούγεται και δεν έχεις άδικο. Η Μάρω μήτε έγκυος είναι, μήτε σκοπεύει να μείνει στο άμεσο μέλλον. Μη σου πω και στο μακρινό, έτσι όπως την κόβω. Και πολύ περισσότερο δεν είναι ζευγάρι με τον Κώστα Καραφώτη.

Αυτό αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο Down Town, όπου δήλωσε πως η σχέση της με τον Καραφώτη έχει τελειώσει και δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό. Σα να της πονάει ακόμη το δοντάκι; Ε; Πάντως, η Λύτρα - που στο νέο της cd υπογράφει τέσσερα τραγούδια ο Φοίβος - αυτό τον καιρό δεν είναι ερωτευμένη. Είναι μόνη της και όπως λέει περνάει καλά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]