"Chip and chic" Βανδή!<br/>

07.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Που το έχω ξαναδεί, βρε που το έχω ξαναδεί» αναρωτήθηκαν πολλοί όταν είδαν τη νέα κουπ της Δέσποινας Βανδή. Τελικά, βρήκαν την απάντηση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Που το έχω ξαναδεί, βρε που το έχω ξαναδεί» αναρωτήθηκαν πολλοί όταν είδαν τη νέα κουπ της Δέσποινας Βανδή. Τελικά, βρήκαν την απάντηση. Οι καλοπροαίρετοι είπαν ότι η αοιδός επέστρεψε στο λουκ (κοντό καρέ μαλλί) που είχε στο ξεκίνημα της καριέρας της, ενώ οι κακοπροαίρετοι πως το νέο της style έχει επιρροές από την Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία πρώτη πέταξε από πάνω της τα extensions. Όποιο από τα δύο κι αν συμβαίνει, η ουσία είναι μία: η Δέσποινα φέτος είναι... ολοκαίνουργια.

Δείχνει τουλάχιστον πέντε με δέκα χρόνια μικρότερη, κάτι που η ίδια βλέπει και φροντίζει να τονίζει. Και ως παιδούλα που φαίνεται, δε δύναται να βγαίνει στην πίστα με τις haute couture τουαλέτες των περασμένων χρόνων, διότι έτσι θα έμοιαζε με... μικρομέγαλο! Έτσι, φέτος τα ρούχα της στην πίστα είναι μοδάτα, νεανικά αλλά και σικ καθότι η Βανδή πρώτα απ’ όλα είναι σταρ. Κάποια κομμάτια είναι φερμένα από τη Νέα Υόρκη, ενώ και φέτος έδειξε μία προτίμηση σε Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Για να μη λένε, δηλαδή, πως πολλές σταρ δεν τους προτιμούν και τρέχουν στα Μιλάνα και τα Παρίσια για να ψωνίσουν. Ωστόσο, η είδηση στην ιστορία είναι αλλού. Η Δέσποινα φέτος ξόδεψε για όλη την γκαρνταρόμπα της όσα έδινε τις προηγούμενες χρονιές για ένα φόρεμα! Αν θέλεις πίστεψε το πως η αοιδός για όλα τα ρούχα και παπούτσια έδωσε γύρω στις 10 χιλιάδες ευρώ! Τι σου λέω τώρα, ε;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]