Χώρισαν Ανιστον - Βον!<br/>

07.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μήπως θα πρέπει η Τζένιφερ Ανιστον να σκεφτεί σοβαρά την περίπτωση να πέφτει σε χειμερία νάρκη τον Χειμώνα και να ξυπνάει την Άνοιξη;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήπως θα πρέπει η Τζένιφερ Ανιστον να σκεφτεί σοβαρά την περίπτωση να πέφτει σε χειμερία νάρκη τον Χειμώνα και να ξυπνάει την Άνοιξη; Και το λέω αυτό, διότι η εποχή αυτή είναι βαρύς χειμώνας για τα προσωπικά της. Τέτοια εποχή χώρισε με τον Μπραντ Πιτ και τώρα με τον Βινς Βον. Κάτι πρέπει να κάνει επειγόντως.

Ο χωρισμός της με τον Βινς Βον αυτή τη φορά είναι οριστικός (όσο μπορείς να το πεις αυτό) και το πρώην - πλέον - ζευγάρι το ανακοίνωσε επίσημα με τους εκπροσώπους τους. Την αιτία του χωρισμού δεν την αναφέρουν. Ωστόσο, δήλωσαν πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι. Κάτι είναι κι αυτό. Τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκίνησαν από το καλοκαίρι για να κορυφωθούν με τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας, που απαθανάτιζε τον Βινς να φιλιέται κι αγκαλιάζεται δημοσίως με «μυστηριώδη» ξανθιά.

Το γεγονός αυτό, όχι μόνο τους χώρισε, αλλά έκανε το ζευγάρι να επιβεβαιώσει επιτέλους το δεσμό. Γιατί μέχρι τότε, βλέπεις, μας είχαν πρήξει για το αν είναι ή όχι μαζί. Μετά, η Τζένιφερ επισκέφτηκε τον Βον στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και όλοι είπαμε ότι όλα είναι οκ μεταξύ τους και δεν αποκλείεται να φάμε ακόμη και κουφέτα. Χα. Πόσο έξω πέσαμε. Δεν πέρασαν δύο μήνες από το ερωτικό τους συναπάντημα και χωρίζουν. Αλλά έτσι είναι στο Χόλιγουντ!