Η σέξι ανανέωση της Ζήνα!<br/>

08.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολλές στροφές και αλλαγές έχουν γίνει φέτος επί πίστας ? για να μην πω κάτι άλλο κι εκτεθώ ? με το κοινό να έχει μπερδευτεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολλές στροφές και αλλαγές έχουν γίνει φέτος επί πίστας - για να μην πω κάτι άλλο κι εκτεθώ - με το κοινό να έχει μπερδευτεί για τα καλά. Η Δέσποινα Βανδή άφησε τα show κι έπιασε περισσότερο μικρόφωνο, ενώ μείωσε κατά πολύ το μπάτζετ στις τουαλέτες. Η Πέγκυ Ζήνα, πάλι, ακολουθεί την αντίστροφη πορεία, όπου βάζει περισσότερο show στην εμφάνιση της και ξοδεύει πολλά για τουαλέτες.

Όσοι πήγαν στον «Διογένη» να την δουν από κοντά, ξαφνιάστηκαν ευχάριστα με την αλλαγή της αοιδούς, η οποία ξάπλωσε μέχρι και πάνω σε τραπέζι. Πρόσεξε σκηνή. Η Πέγκυ είναι ξαπλωμένη στο τραπέζι και γύρω της οι χορευτές. Όσο άδει κάνει διάφορα... κόλπα με τους θαμώνες από κάτω εύλογα να λένε: «Άτσα η Πεγκούλα. Μεγάλωσε».

Αμ το άλλο; Η Ζήνα φέτος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη της για τις εμφανίσεις της, ξοδεύοντας πολλές χιλιάδες ευρώ. Για να καταλάβεις, έδωσε 15 χιλιάδες ευρώ για μία κατακόκκινη τουαλέτα. Δε λέω, ως κομμάτι είναι φοβερό. Μα τόσα λεφτά, όμως; Τη στιγμή, μάλιστα, που η Βανδή έδωσε 10 χιλιάδες ευρώ για όλες τις εμφανίσεις της επί πίστας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]