"Η Ελλάδα κλαίει"!<br/>

08.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έκανα το ζάπινγκ μου το πρωί κι έπεσα πάνω στην εκπομπή της Μαριέττας Χρουσαλά., η οποία είχε ένα ύφος σα να την είχαν μαλώσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έκανα το ζάπινγκ μου το πρωί κι έπεσα πάνω στην εκπομπή της Μαριέττας Χρουσαλά., η οποία είχε ένα ύφος σα να την είχαν μαλώσει. Τέτοια θλίψη και στεναχώρια μήτε που την είχα ξαναδεί. Βρε, η καρδιά μου με έπιασε με τη στενάχωρη εικόνα της Μαριέττας, που μου ήρθε να πάρω τηλέφωνο στο Alter και να ρωτήσω τι έκαναν του κοριτσιού και είναι έτσι. Μετά, όμως, είδα από κάτω με τεράστια γράμματα τον τίτλο «Μια συγκλονιστική ιστορία ζωής». Και κάθισα να δω, μην είναι αυτή η αιτία που το Μαριεττάκι ήταν σαν «Μεγάλη Παρασκευή».

Πράγματι, έτσι είχαν τα πράγματα. Η ιστορία της τηλεθεάτριας είχε συγκλονίσει τα μάλα την παρουσιάστρια. Και όχι μόνο αυτήν, αλλά και σύσσωμο το πάνελ της. Από τον Πρόδρομο μέχρι την Τένια Μακρή. Και ήρθα εκεί εγώ να απορήσω: «Μα καλά, η εκπομπή της δε λέγεται, Η Ελλάδα παίζει; Το άλλαξαν σε... Η Ελλάδα Κλαίει και δεν μας έστειλαν ένα δελτίο Τύπου να μας ενημερώσουν»; Που είναι το παιγνίδι, το νάζι, η χαριτωμενιά, η τσαχπινιά και το νάζι της Μαριέττας που είχε στις πρώτες εκπομπές;

Προφανώς, τα πήρε... η AGB, αφού τα νούμερα ήταν για τα καλά απογοητευτικά. Καλά το παιγνίδι και τα λεφτά, αλλά μάλλον τον κόσμο δεν τον συγκινούν και πολύ. Έτσι, σκέφτηκαν να το γυρίσουν λίγο - έχουν και την Τένια άλλωστε - μπας και μαζέψουν κανένα τηλεθεατή, που μέχρι τώρα τον έβλεπαν με τα κιάλια. Πάντως, η Μαριέττα στο τέλος της εκπομπής βρήκε και πάλι το κέφι και το νάζι. Τι σκοτσέζικο ντους περνάει κι αυτή η δύσμοιρη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]