Ανδρέας Μικρούτσικος: "Mea Culpa"!<br/>

30.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δέκα πόντους κάγκελο μου σηκώθηκε η τρίχα όταν διάβασα τον Ανδρέα Μικρούτσικο να δηλώνει «Mea Culpa» για την απόφαση να πάει το Dream Show
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δέκα πόντους κάγκελο μου σηκώθηκε η τρίχα όταν διάβασα τον Ανδρέα Μικρούτσικο να δηλώνει «Mea Culpa» για την απόφαση να πάει το Dream Show, την Κυριακή. Σα να τον είχα μπροστά μου την ώρα που αναγνώριζε το λάθος του. «Είμαι ο ηθικός αυτουργός» δήλωσε σε συνέντευξη του κι ευχαριστεί τον Alpha που με μία κίνηση - ματ άλλαξε και πάλι τη μέρα προβολής. Γι’ αυτή τη λεβέντικη στάση, του αξίζουν δυνατά παλαμάκια. Δεν το συζητώ.

Ο Ανδρέας μίλησε και για τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη, αλλά και για τον on air καβγά τους, που θα τον θυμόμαστε όταν έχουμε τα χάλια μας και θα λέμε: «υπάρχουν και χειρότερα»! Ο Μικρούτσικος είναι κατηγορηματικός πως ο, τι είδαμε ήταν αληθινό και καθόλου στημένο και δεν μπορεί να καταλάβει πως όλοι υποστήριζαν το αντίθετο. Ακόμη και το ίδιο του το παιδί, ο μουσικός Στέργιος πίστευε ότι ο πατέρας του είχε σχέση με αυτό. Εδώ είναι που λέμε... κάνε παιδί να δεις καλό!

Αμ το άλλο; Ο Ανδρέας, λέει, πως στα 17 χρόνια που κάνει τηλεόραση, ουδέποτε «έστησε» κάτι, ούτε συμμετείχε σε τέτοιου είδους παιγνίδια. Δεν αφήνεις την... ιστορική αναδρομή; Το «πίστευε και μη ερεύνα» δεν το έχεις ακουστά; Εδώ, σου λέει ο Μικρούτσικος πως το βράδυ του καβγά ο Ψινάκης είχε έρθει «φορτωμένος» λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει ο πρώτος όλη την εβδομάδα. Και θα είχαμε τα χειρότερα, αν δεν τον κάλμαρε ο ίδιος ο Ανδρέας. Πάντως οι σχέσεις τους τώρα, μπορείς να πεις, ότι είναι καλές!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]