Η Αλεξανδράτου στην παρέα του Ψινάκη!

30.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην «μπρος Μαριώ και πίσω Αντώνης» παρέα του Ηλία Ψινάκη τις τελευταίες μέρες έχουμε new entry. Και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην «μπρος Μαριώ και πίσω Αντώνης» παρέα του Ηλία Ψινάκη τις τελευταίες μέρες έχουμε new entry. Και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, είναι το νέο μέλος της «τρελοπαρέας» και υποθέτω πως το γεγονός αυτό θα πρέπει να την κάνει να νιώθει καλύτερα, τώρα που έμεινε χωρίς εκπομπή. Τουλάχιστον δεν έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που όπως κι αν το κάνουμε, είναι «πλήγμα» να τα χάσεις τη στιγμή που έχεις συνηθίσει να είσαι εκτεθειμένη σε αυτά.

Αν η σχέση της Τζούλιας με τον Ηλία είναι καθαρά φιλική ή στο κοντινό μέλλον θα γίνει κι επαγγελματική, μήτε που το γνωρίζω. Προς το παρόν, όλοι μαζί - Ψινάκης, Μαρτάκης, Κωνσταντής Σπυρόπουλος, Τζούλια και λοιποί - φωτογραφίζονται για περιοδικά, πηγαίνουν σε συνεντεύξεις Τύπου, ενώ άμα λάχει πάνε και για διασκέδαση. «Επίσημη» εμφάνιση ως παρέα έκαναν στη φωτογράφηση τους για μηνιαίο περιοδικό, όπου ο Ψινάκης ήταν ντυμένος Σεΐχης, ο Μαρτάκης μοιραίο αγόρι, ο Σπυρόπουλος σοβαρός και η Αλεξανδράτου ντυμένη ελαφρά με φόρεμα ίσα με τον αφαλό.

Τις επόμενες μέρες, όλοι μαζί πήγαν στην παρουσίαση του προγράμματος του REX, στο σχήμα του οποίου συμμετέχει ως αοιδός ο Μαρτάκης. Και μπορεί ο νεαρός να είναι τρίτο όνομα και στην αφίσα να χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό για να τον βρεις, η άφιξη του ήτο... εντυπωσιακή και ανάλογη του κύρους του ως ο καλύτερος μαθητής του «ΙΕΚ Ηλίας Ψινάκης». Μάλιστα, η παρέα έφθασε τελευταία στο κέντρο κι ενώ είχε αρχίσει η συνέντευξη με αποτέλεσμα, λένε κάποιοι, να εξοργιστεί τα μάλα ο Γιώργος Μαζωνάκης. Και ξέρεις, πως είναι να τα «παίρνει» ο Μαζώ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]