Τρίτο στεφάνι για τον Δάντη!<br/>

30.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» λέει ο λαός και το τραγούδησε κάποτε ο Δημήτρης Κόκοτας, αλλά αυτό διόλου φαίνεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» λέει ο λαός και το τραγούδησε κάποτε ο Δημήτρης Κόκοτας, αλλά αυτό διόλου φαίνεται να απασχολεί τον Χρήστο Δάντη. Για του λόγου το αληθές, ο αοιδός όχι μόνο τα ξαναβρήκε με την Φλώρα Θεοδώρου, αλλά πρόκειται να παντρευτούν. Δεν αποκλείεται ακόμη και τον επόμενο μήνα να το... μπουμπουνίσουν. Και μετά σου λένε, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Ολοταχώς για το τρίτο στεφάνι πάει, ενώ το γεγονός ότι έχει στο ενεργητικό του δύο διαζύγια, δεν τον προβληματίζει. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με την αγαπημένη του Φλώρα σε εβδομαδιαίο περιοδικό κι από τους δύο γάμους βγήκε κερδισμένος. Από τον πρώτο με την Λίτσα Γιαγκούση κέρδισε μία καλή φίλη, αν και για να φθάσουν σε αυτό το ανώτερο και πολιτισμένο επίπεδο, οι σχέσεις τους πέρασαν από σαράντα κύματα.

Από τον δεύτερο γάμο, πάλι, με την Κατερίνα Τοπάζη απέκτησε τον γιο του Χριστόφορο, οπότε εδώ τα λόγια περί κέρδους είναι περιττά. Έχεις παρατηρήσει ότι ο Δάντης από δω το φέρνει, από εκεί το πάει, σε συνάδελφο καταλήγει. Να είσαι σίγουρος πως δεν το κάνει επίτηδες. Το αντίθετο. Μετά το δεύτερο διαζύγιο είπε πως δεν θα κάνει ξανά σχέση με γυναίκα του χώρου του. Αλλά άμα έχεις τον... αοιδομαγνήτη, τις τραβάς χωρίς να θέλεις. Πάντως, Δάντης και Θεοδώρου στον δεύτερο γύρο της σχέσης τους κι αφού έχουν ξεπεράσει την κρίση του παρελθόντος είναι καλύτερα από ποτέ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]