Κίντμαν: "Εγκυμοσύνη" με... τηλεπάθεια!

29.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όπως έχουμε εμείς εδώ στο Ελλάντα το σήριαλ «γάμος Ζέτας Μακρυπούλια - Αντώνη Ρέμου» που κάθε λίγο και λιγάκι τους παντρεύουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όπως έχουμε εμείς εδώ στο Ελλάντα το σήριαλ «γάμος Ζέτας Μακρυπούλια - Αντώνη Ρέμου» που κάθε λίγο και λιγάκι τους παντρεύουμε, έχουν στο Αμερική το σήριαλ «εγκυμοσύνη της Νικόλ Κίντμαν», όπου κάθε λίγο και λιγάκι την γκαστρώνουν. Με το μπαρδόν κιόλας. Έτσι, τις τελευταίες μέρες φούντωσαν και πάλι οι φήμες, πως η διάσημη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της βιολογικό παιδί.

Είδαν την κοιλιά της ελαφρώς φουσκωμένη κι έβγαλαν το συμπέρασμα. Το ενδεχόμενο η Νικόλ να πλακώθηκε το προηγούμενο βράδυ στο φαΐ και να βαρυστομάχιασε, φαντάζει απίστευτο μπροστά στο ενδεχόμενο να έμεινε έγκυος με... τηλεπάθεια. Γιατί, αν βάλουμε κάτω τα γεγονότα και τις καταστάσεις η Κίντμαν μόνο με τον «παραδοσιακό» αυτό τρόπο καταστήθηκε έγκυος. Βλέπεις, με τον σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν έχουν να βρεθούν μαζί τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις μήνες, αφού αυτός βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ εκείνη τρέχει στα γυρίσματα δύο νέων ταινιών.

Πάντως, η Νικόλ θέλει πάρα πολύ να γίνει μητέρα, όπως δήλωσε άλλωστε η ίδια. Ωστόσο, τα σχέδια θα πρέπει να περιμένουν λίγο, για «τεχνικούς» λόγους. Ο σύζυγος της πρέπει να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και η ίδια τα γυρίσματα. Μετά θα βρεθούν σαν οικογένεια και χωρίς άγχος να ξεκινήσουν τη διαδικασία... τεκνοποίησης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]