Κοκκίνου: όλα τέλεια με Πετρέλη!<br/>

29.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μήπως μπορεί η Έλλη Κοκκίνου να μας πει ακόμη μία φορά πόσο τέλεια και αρμονική είναι η επαγγελματική της σχέση με τον Θάνο Πετρέλη;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήπως μπορεί η Έλλη Κοκκίνου να μας πει ακόμη μία φορά πόσο τέλεια και αρμονική είναι η επαγγελματική της σχέση με τον Θάνο Πετρέλη; Για να το εμπεδώσουμε καλύτερα, δηλαδή, όχι τίποτε άλλο. Θα μου πεις: τι φταίει η αοιδός που δεν είναι να την πετύχουν πουθενά και όλοι τη ρωτάνε αν είναι τσακωμένη με τον συνάδελφο της; Λες και αν ήταν, θα έβγαινε δημοσίως και θα το παραδεχόταν.

Πάντως, η Κοκκίνου το εννοεί όταν λέει ότι είναι μια χαρά η συνεργασία τους, στον Απόλλωνα, ενώ την Κυριακή που έδωσε συναυλία σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, μόνο σταυρό δεν φίλησε προκειμένου να πείσει τους δημοσιογράφους ότι λέει την αλήθεια. Εμείς, δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την πιστέψουμε.

Κατά τα άλλα, η Έλλη στη συναυλία έκανε μία εμφάνιση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει και της ίδιας της άρεσε. Αυτό το στυλ της ροκ Μαρίας Αντουανέτα, με λευκό κολάν (φορούσε η Βασίλισσα κολάν;), μαύρη μίνι τουαλέτα, ψηλές μπότες και χρυσά κοσμήματα φαίνεται πως... συγκίνησε τα μάλα την αοιδό κι έχω κάθε λόγο να ανησυχώ μήπως και υιοθετήσει το συγκεκριμένο στυλ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]