Παντρεύτηκαν Δρούζα - Οικονόμου

20.08.2001
Φίλτατε Σωτήρη, δε νοείται για το καλό της ψυχικής σου υγείας να σε αφήσω χωρίς την αναγγελία ενός χαρμόσυνου γεγονότος, βλέπε γάμος, εδώ και μέρες. Γι αυτό, πάρε έτσι για να έχεις το γάμο της Άννας Δρούζα και του Νίκου Οικονόμου, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.
Φίλτατε Σωτήρη,


Δε νοείται για το καλό της ψυχικής σου υγείας να σε αφήσω χωρίς την αναγγελία ενός χαρμόσυνου γεγονότος, βλέπε γάμος, εδώ και μέρες. Γι αυτό, πάρε έτσι για να έχεις το γάμο της Άννας Δρούζα και του Νίκου Οικονόμου, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια, το μυστήριο δε διαθέτει γκλαμουριές και τα τοιαύτα, καθώς η απόφαση να παντρευτούν ήρθε στα ξαφνικά, ελέω...Βαρκελώνης.
Ο Οικονόμου, Σώτο μου, όπως θα γνωρίζεις είναι καλαθοσφαιριστής, επάγγελμα τω όντι σκληρό - παρόλα τα κάμποσα εκατομμύρια που λαμβάνουν ετησίως - που απαιτεί θυσίες πολλές και δε χαμπαριάζει από οικογένειες και γεννητούρια. Έτσι και στην περίπτωσή του ζευγαριού, ο Νικόλας, αφού δεν τα βρήκε με κάποιον ελληνικό σύλλογο, πήρε το δρόμο της προσφυγιάς. Συμφώνησε, με την Μπαρτσελόνα και τη χρονιά αυτή θα αγωνίζεται στην Ισπανία, ενώ αν κάνει στην ομάδα θα μείνει και την επόμενη.

Μετά, λοιπόν τις εξελίξεις αυτές το ζευγάρι κάθισε τα μίλησε και συμφώνησε να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, διότι το παιδί που θα γεννηθεί στα τέλη Νοέμβρη, θα πρέπει να έρθει στον κόσμο τούτο καθόλα νόμιμο. Έτσι, πήραν τις οικογένειές τους και δυο, τρεις κολλητούς και πήγαν στο Ναύπλιο, όπου στο Δημαρχείο της πόλης έγιναν κι επίσημα σύζυγοι. Η τελετή ήταν λιτή και η νύφη φορούσε ένα απλό φόρεμα. Μετά πήγαν στο εξοχικό της Άννας, όπου κι έφαγαν τα ψητά τους, τα τυροπιτάκια, τα κεφτεδάκια και διάφορα άλλα. Ο Οικονόμου, έφυγε την ίδια μέρα, διότι την Πέμπτη πήγε στη Βαρκελώνη για τις υπογραφές.

Η Δρούζα, από την άλλη παρέμεινε στο Ναύπλιο, όπου μετά των πεθερικών της επιδόθηκε σε βουτιές - όσο το επιτρέπει η προχωρημένη εγκυμοσύνη της - κι έκανε ηλιοθεραπεία. Το γεγονός, ότι ο καλός της θα είναι μακριά της ένα χρόνο, μπορεί και δύο λογικό είναι να την έχει στεναχωρήσει, αν και πέρυσι έζησαν παρόμοια κατάσταση, καθότι ο Νικόλας αγωνιζόταν στην Ιταλία. Είπαμε, δύσκολο το επάγγελμα του καλαθοσφαιριστή. Αυτό, όμως που την προβληματίζει τώρα είναι το παιδί, αφού υπάρχει περίπτωση ο Οικονόμου να μην είναι ούτε στα γεννητούρια.
Κατά τα άλλα, η Άννα ξεκουράζεται, ενώ από τις αρχές του έτους θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή. Εδώ, Σώτο μου, είναι κάτι που έμαθα και πολύ προβληματίζομαι αν θα πρέπει να στο πω. Λέγεται, ότι η Δρούζα μπορεί και να μην εμφανιστεί από τη συχνότητα του Alpha και γενικά από οποιαδήποτε άλλη συχνότητα. Τώρα, τι να ισχύει, who knows!