Τομ - Πενέλοπε: Εμπόδια στη σχέση τους

20.08.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, την περασμένη εβδομάδα - θα θυμάσαι καλά - είχαμε την πρώτη επίσημη για τους Κρούζ, Τομ και Πενέλοπε. Οι φωτογραφίες έδειχναν ένα ζευγάρι τω όντι σφόδρα ερωτευμένο και μεσα στην καλή χαρά. Έλα όμως που η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα παιδιά, ναι μεν ζουν στιγμές ευτυχίας, όμως υπάρχει κάποιος που σκιάζει τη χαρά τους, ο πατέρας της Πενέλοπε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την περασμένη εβδομάδα - θα θυμάσαι καλά - είχαμε την πρώτη επίσημη για τους Κρούζ, Τομ και Πενέλοπε. Οι φωτογραφίες έδειχναν ένα ζευγάρι τω όντι σφόδρα ερωτευμένο και μεσα στην καλή χαρά. Έλα, όμως που η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα παιδιά, ναι μεν ζουν στιγμές ευτυχίας, όμως υπάρχει κάποιος που σκιάζει τη χαρά τους, ο πατέρας της Πενέλοπε. Δεν ξέρω Σωτήρη μου, όλο αυτό τον καιρό πως έχεις χαρακτηρίσει την Ισπανίδα ηθοποιό, λόγω της επιρρέπειας της στους...άνδρες, όμως το κορίτσι είναι από σπίτι και μάλιστα αυστηρό!

Οι γονείς της με το που έμαθαν τα μαντάτα, ότι η μονάκριβή τους σχετίζεται με το διάσημο σταρ τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. "Τι, η Πενέλοπε τα έχει μ' αυτόν τον παντρεμένο; Καλύτερα να τη δώσουμε στο χειρότερο ζητιάνο της Μαδρίτης" είπε με ένα στόμα μια φωνή το Κρουζέικο. Οι λόγοι της άρνησης τους, αν το καλοσκεφτείς είναι λογικοί. Μπορεί ο Τομ με τα λεφτά που διαθέτει να τον παίρνει να κάνει άλλα δυο τρία διαζύγια, αξίας 100 δις, ωστόσο το παρελθόν του δεν είναι και το καλύτερο. Έχει ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό του, δύο παιδιά και πολλές φήμες σχετικά με τις ερωτικές του προτιμήσεις. Θυμάσαι, ότι και καλά έχει μια "αδυναμία" στα στιβαρά μπράτσα και στους γυμνασμένους τετρακέφαλους νεαρής ηλικίας, κατά προτίμηση πορνοστάρ ηθοποιών. Όλα αυτά, λοιπόν άκουγαν ο Έντουαρντ και η Ανκάρνα από τις ειδήσεις και τα περιοδικά και τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να πουν το "Ναι".

Η μητέρα της, εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο ανένδοτη. Εξάλλου, όπως είπε, ο Τομ είναι ωραίο παιδί, όμως άλλο την απασχολεί. Ως μάνα, δε θέλει ο κόσμος να νομίζει ότι το παιδί της είναι μια αντροχωρίστρα που μπήκε στο ζευγάρι και τους έκανε άνω κάτω. Έτσι, ζήτησε από την Πενέλοπε να πάει να βρει τη Κίντμαν και να της πει δυο λόγια σταράτα: "Κοίτα Νικόλ, δεν ξέρω τι πιστεύεις, αλλά εγώ δε σου πήρα τον άντρα. Εξάλλου, την περίοδο εκείνη ήμουν αλλού". Αν το κάνει αυτό, Σωτήρη μου, εμένα τρύπα μου τη μύτη. Που να τρέχει η γυναίκα στη μακρινή Αυστραλία; Κι αν αγαπήσει τον Ράσελ; Άσε, που να το ρισκάρει.

Ο πατέρας της, πάλι δεν ακούει κουβέντα. Επιμένει και θα σκάσει αν δεν περάσει το δικό του, να δει την κόρη του παντρεμένη στην Ισπανία με ντόπιο - παπούτσι από τον τόπο σου - διότι σου λέει οι Ισπανοί είναι εγγύηση, γεννημένοι οικογενειάρχες. Πάρε παράδειγμα τον Μπαντέρας. Όπως και να έχει το πράγμα, η μικρά δεν ακούει κανέναν, ούτε μάνα, ούτε πατέρα, μήδε αδέρφια και συμπεθέρια. Θέλει τον Τομ και θα τον πάρει. Σωστά διάβασες τα παιδιά οδεύουν για τα σκαλιά μιας έπαυλης στο Μαλιμπού, όπου θα τους ευλογήσει ο παπάς και θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης.