Τελικά, ποιος δεν ήθελε την Βίσση;

26.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μπορεί η Άννα Βίσση στις αρχές του καλοκαιριού να έκλεισε παλιούς λογαριασμούς και κόντρες με την Δέσποινα Βανδή, όμως, φαίνεται ότι είχε ξεχάσει μία (βασικά όλοι την είχαμε ξεχάσει), η οποία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί η Άννα Βίσση στις αρχές του καλοκαιριού να έκλεισε παλιούς λογαριασμούς και κόντρες με την Δέσποινα Βανδή, όμως, φαίνεται ότι είχε ξεχάσει μία (βασικά όλοι την είχαμε ξεχάσει), η οποία ήρθε στο προσκήνιο πριν λίγες μέρες (και για να χρησιμοποιήσω και επίκαιρους όρους) και αναζωπυρώθηκε. Μετά από αρκετά χρόνια, φούντωσε ξανά η κόντρα του Μάριου Φραγκούλη με την Αννούλα και την αρχή φαίνεται ότι έκανε ο τενόρος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, Βίσση και Φραγκούλης ήταν να εμφανισθούν στις οκταήμερες εκδηλώσεις στην Παλαιά Ξάνθη. Όταν, όμως, ο τενόρος είδε ότι στη διαφημιστική καμπάνια συνυπήρχε το όνομά του με εκείνο της Βίσση, αποφάσισε να αποχωρήσει από τις εκδηλώσεις, παραχωρώντας τη... σκηνή αποκλειστικά στην απόλυτη. Μάλιστα, όπως φρόντισαν να πουν οι εκπρόσωποι του, δεν γινόταν να σταθούν στις ίδιες εκδηλώσεις το Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζηδάκις με κάποιους καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος.

Επίσημα το όνομα της Βίσση δεν αναφέρθηκε, αλλά όλοι είμαστε έξυπνα παιδιά και μπορούμε να καταλάβουμε ότι αναφέρεται στην «απόλυτη» σταρ. Λες να εννοεί την Γλυκερία, η οποία επίσης συμμετέχει στις εκδηλώσεις; Χοχο. Μετά την εξέλιξη αυτή, πολλοί δεν άργησαν να συνδέσουν την αντίδραση αυτή με ένα παλιό επεισόδιο που είχε ο Φραγκούλης στα «Αστέρια» με το Νίκο Καρβέλα. Τότε, ο τενόρος (που είχε πάει στα μπουζούκια να ακούσει Βίσση) έφυγε μετά το πρώτο μέρος και ο Καρβέλας όταν τον είδε να αποχωρεί, το θεώρησε προσβολή και πήγε να ζητήσει το λόγο.

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια. Μετά από αυτό και για πολύ καιρό είχαμε ένα μπαράζ φραστικών επιθέσεων, που είχαν πιάσει και την Βίσση, η οποία στην τελική δεν έφταιγε σε τίποτε. Έλα, όμως, που ακόμη και σήμερα (κι ενώ δε μιλάει με Καρβέλα) η αοιδός φαίνεται ότι «πληρώνει» αυτό το επεισόδιο και μάλιστα με τρόπο υποτιμητικό (εδώ που τα λέμε) για την πολύχρονη και πετυχημένη καριέρα της. Στη θέση του Φραγκούλη θα είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα.

Ωστόσο, μία τελευταία εξέλιξη έρχεται να περιπλέξει την όλη ιστορία και το ερώτημα: «Τελικά ποιος δεν ήθελε την Βίσση» λίγο ακόμη και θα κάψει τον εγκέφαλό μας. Κι αυτό, διότι ο γιος του Μάνου Χατζηδάκι, Γιώργος με επιστολή του στον Τύπο εξηγεί ότι εκείνος ήταν που αποφάσισε την ακύρωση της συναυλίας του Φραγκούλη στην Ξάνθη και ουχί ο τενόρος. Χμ. Μάλιστα, στην επιστολή του εξηγεί καθαρά ότι ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι συμπεριέλαβαν τις δύο εκδηλώσεις στην ίδια διοργάνωση και πολύ περισσότερο ενοχλήθηκε από το τηλεοπτικό σποτ όπου πρώτο προβάλλεται πλάνο με την εικόνα του Χατζηδάκι και στο καπάκι πέφτει η εικόνα της «απόλυτης».

Αυτό φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον γιο του Χατζηδάκι, ο οποίος λέει χαρακτηριστικά ότι η κίνηση αυτή των διοργανωτών δείχνει άγνοια και έλλειψη ευαισθησίας προς το έργο του Μάνου Χατζηδάκι. Μάλιστα. Τα συμπεράσματα δικά σου... Πάντως, ο Φραγκούλης φαίνεται να μην έχει ανάμειξη και μάλλον κακώς τον πήρε η μπάλα... Αλλά με το παρελθόν που έχουν, τι να κάνεις;