Στο Ναύπλιο παντρεύονται Οικονόμου - Δρούζα

10.08.2001
Φίλτατη Δημητρούλα, Επιτέλους, για μας, καταφτάνεις δριμύτερη από βδομάδα! Δεν ξέρω, λοιπόν, αν έμαθες τα τελευταία νέα σχετικά με την Άννα Δρούζα και τον Νίκο Οικονόμου. Το ότι παντρεύονται είναι γνωστό. Αυτό όμως που, ίσως, δεν πρόλαβες να μάθεις είναι ότι ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον! Σε πολύ πρόσφατη ανακοίνωση απογευματινής εφημερίδας, δημοσιεύτηκε ότι ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.
Φίλτατη Δημητρούλα,

Επιτέλους, για μας, καταφτάνεις δριμύτερη από βδομάδα! Δεν ξέρω, λοιπόν, αν έμαθες τα τελευταία νέα σχετικά με την Άννα Δρούζα και το Νίκο Οικονόμου. Το ότι παντρεύονται είναι γνωστό. Αυτό όμως που, ίσως, δεν πρόλαβες να μάθεις είναι ότι ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον! Σε πολύ πρόσφατη ανακοίνωση απογευματινής εφημερίδας, δημοσιεύτηκε ότι ο γάμος θα γίνει μέσα στις προσεχείς εβδομάδες. Αν όμως νομίζεις ότι θα μπορέσεις να πας για να μας φέρεις αποκλειστικό ρεπορτάζ, όπως κάνεις πάντα, αυτή τη φορά θα σε στενοχωρήσω.

Ο γάμος θα γίνει στο Ναύπλιο, όπου βρίσκεται και το πατρικό σπίτι της νύφης. Ωστόσο, η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, γιατί σύμφωνα με δηλώσεις της Άννας Δρούζα μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θα φανερώσει τίποτα. "Προέχει το παιδί και κανείς, παρά μόνο ο Θεός, δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει την τελευταία στιγμή", είπε η ευτυχισμένη εγκυμονούσα.
Ο καρπός του έρωτά τους, πάντως, αναμένεται να γεννηθεί μέσα στον Νοέμβριο και γι' αυτό οι προετοιμασίες του γάμου γίνονται με πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Εμένα πάντως Δημητρούλα μου, πολύ μου αρέσει αυτό το ζευγάρι. Σου το λέω, γιατί ξέρω ότι έχεις κι εσύ κρίση και καταλαβαίνεις. Ο δεσμός τους καλά κρατεί εδώ και κάποια χρόνια και οι δυο τους δεν έχουν δώσει δικαίωμα σε κανέναν να τους σχολιάσει ή να βάλει λόγια!

Έχουν φτιάξει και το σπίτι τους στην Εκάλη και ζουν πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Εμείς, να τους ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ και υγεία στους ίδιους και το παιδάκι τους!