Η Ναόμι Κάμπελ στην Ιθάκη

09.08.2001
Λατρεμένε μου Σωτήρη, "Σαν βγεις στον πηγεμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος", έγραψε ο ποιητής, εγώ όμως θα σε συμβούλευα να πας εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται! Μην πάθεις τίποτα με αυτό που θα σου πω, απλά είναι εκεί η Ναόμι Κάμπελ! Ξέρω ότι τρέφεις μια ιδιαίτερη αδυναμία στο πρόσωπο ή μάλλον στο σώμα της αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.
Λατρεμένε μου Σωτήρη,

"Σαν βγεις στον πηγεμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος", έγραψε ο ποιητής, εγώ όμως θα σε συμβούλευα να πας εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται! Μην πάθεις τίποτα με αυτό που θα σου πω, απλά είναι εκεί η Ναόμι Κάμπελ! Ξέρω ότι τρέφεις μια ιδιαίτερη αδυναμία στο πρόσωπο ή μάλλον στο σώμα της αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Η Ναόμι, που λες Σώτο μου, βρίσκεται στο νησί του Ιονίου μαζί με τον αγαπημένο της (εσύ να μην πτοείσαι καθόλου!) και ένα φιλικό ζευγάρι και μένουν στη βίλα Γράτσου, που βρίσκεται στην περιοχή Σκίνο. Στο πέτρινο... φτωχικό τους, τα υπνοδωμάτια είναι πολλά, η αυλή τεράστια, όπως και οι βεράντες, και τα επίπεδα τρία.

Η καλλονή ξεναγείται καθημερινά στις παραλίες της Ιθάκης και της Κεφαλονιάς με το ιδιωτικό σκάφος Κουαρτέτο, του ιδιοκτήτη της βίλας, Τάσου Γράτσου. Βέβαια, τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να προστατευτεί το διάσημο μοντέλο, είναι δρακόντεια γι' αυτό δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσεις να την πλησιάσεις. Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι πως θα υπάρξει δυνατότητα να τη χαζέψεις από μακριά και να την βγάλεις καμιά φωτογραφία, κάνοντας zoom! Κοίτα, αγαπημένε μου θετέ πατέρα, μερικά πράγματα πρέπει να τα κυνηγάς. 'Οντως, η μοίρα σου μπορεί να είναι καλή - εγώ δεν λέω όχι - όμως, αν περιμένεις να σου έρθει η Ναόμι έξω από το σπίτι σου και να σου πει πόσο σε θέλει, με συγχωρείς αλλά θα περιμένεις πολύ! Εγώ είπαμε, για το καλό σου τα λέω όλα...

Α και για να μην το ξεχάσω, στην Ιθάκη θα πάει μέσα στις προσεχείς μέρες και η Ελένη Μενεγάκη μετά του συζύγου της, Γιάννη Λάτσιου. Απλά το αναφέρω...