Ρέμος - Μακρυπούλια ερωτευμένοι στη Σαντορίνη

07.08.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, Πού είσαι και δεν μπορώ να ενημερωθώ σωστά και πριν από όλους τους άλλους; Από πού θα μάθαινα εγώ ότι ο Αντώνης Ρέμος με την καλή του Ζέτα Μακρυπούλια δεν συνέχισαν τις διακοπές τους στη Μύκονο, αλλά πήγαν στην Σαντορίνη, ε; Πάλι καλά που έχω και άλλες πηγές - υποδεέστερες από σένα φυσικά! - και μαθαίνω τα νέα...
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

Πού είσαι και δεν μπορώ να ενημερωθώ σωστά και πριν από όλους τους άλλους; Από πού θα μάθαινα εγώ ότι ο Αντώνης Ρέμος με την καλή του Ζέτα Μακρυπούλια δεν συνέχισαν τις διακοπές τους στη Μύκονο, αλλά πήγαν στην Σαντορίνη, ε; Πάλι καλά που έχω και άλλες πηγές και μαθαίνω τα νέα...

Που λες, αγαπητή μου, ο Αντώνης με τη Ζέτα είναι περισσότερο αγαπημένοι από ποτέ, παρ' όλες τις φήμες που τους θέλουν να τσακώνονται συνέχεια και να περνούν κρίση στη σχέση τους. Αφού λοιπόν ξεσάλωσαν στο νησί των ανέμων, το ευτυχές ζεύγος πήρε πλώρη για τη ρομαντική Σαντορίνη, αγαπημένο νησί του Αντώνη. Εκεί, έχουν πολύ καλούς φίλους, όπως τους ιδιοκτήτες των Ainigma και Net Stories Beach Bar, Κώστα Αγιάννη και Σπύρο Καρύδα αντίστοιχα, αλλά και τη Γιολάντα Διαμαντή, μόνιμη κάτοικο Σαντορίνης - για το καλοκαίρι τουλάχιστον.

Ο Αντώνης μαζί με τους φίλους του και τη Ζέτα πήγαιναν στον Περίβολο και επιδίδονταν σε ατέλειωτες ώρες beach volley. Για το βράδυ προτιμούσαν το Ainigma, όπου διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε και... χαλάρωναν στην πλατεία των Φηρών.

'Ετσι είναι στη Σαντορίνη Δημητρούλα μου! Συνδυάζεις τα πάντα, από ηρεμία και ρομαντισμό, μέχρι ξενύχτι ως το πρωί! Γιατρεύει, λένε, τα ζευγάρια... Τουλάχιστον εδώ μιλάμε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, από τα λίγα που εγώ προσωπικά χαίρομαι να βλέπω! Άντε, και καλά στέφανα!