Τζώρτζογλου: Όλα τα γαρύφαλλα στην Φιντέ!

25.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο ακόμη και θα κάνει δεύτερο σπίτι του το κέντρο «Άνοδος Πειραιώς» ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο ηθοποιός από τότε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο ακόμη και θα κάνει δεύτερο σπίτι του το κέντρο «Άνοδος Πειραιώς» ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο ηθοποιός από τότε που άνοιξε το μαγαζί, που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, πρώτο τραπέζι πίστα είναι, να ραίνει με γαρύφαλλα τους αοιδούς και κυρίως την Φιντέ. Γιατί, δε λέω καλός ο Πάνος Κιάμος, αλλά δεν κόβω τον Τζώρτζογλου και τόσο... Κιαμόπληκτο!

Εξάλλου, σε προηγούμενες εξόδους με την Φιντέ τον είχαν «συλλάβει». Οι ίδιοι διαψεύδουν ότι είναι ζευγάρι, δηλώνοντας απλά φίλοι. Μάλιστα, η εκ Τουρκίας προερχόμενη πρώην παίκτρια του Fame Story είναι κατηγορηματική: είμαι μόνη μου. Και γιατί να μην την πιστέψουμε άλλωστε; Βλέπεις, η σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της, Στάθη είχε άδοξο τέλος, ενώ η εξέλιξη της μάλλον έσκιασε τη νεαρά, η οποία θα το ψάξει πολύ την επόμενη φορά που θα συνάψει σχέση με Έλληνα.

Αν και ο Τζώρτζογλου είναι άλλη περίπτωση. Άνδρας με τα όλα του, σωστός τζέντελμαν, που ξέρει πως να «ρίξει» και να φερθεί σε μία γυναίκα. Να, ας πούμε το γεγονός ότι ξημεροβραδιάζεται στην «Άνοδο» (δεν του παραχωρούν ένα καμαρίνι για να χαλαρώνει τις υπόλοιπες ώρες του 24ωρου;), είναι άκρως κολακευτικό για μια γυναίκα. Εξάλλου, λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την κοπελιά και θέλει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]