Βγήκε το διαζύγιο της Θρασκιά

25.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και τυπικά είναι ελεύθερη και ωραία η Ράνια Θρασκιά, της οποίας το διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Ζούλα βγήκε πριν λίγες μέρες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και τυπικά είναι ελεύθερη και ωραία η Ράνια Θρασκιά, της οποίας το διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Ζούλα βγήκε πριν λίγες μέρες. Το ζευγάρι, αν κι έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια περίπου, τώρα πήρε το «απολυτήριο» και πλέον ο καθένας μπορεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Να, ας πούμε η Ράνια μπορεί, αν θέλει, να ξαναπαντρευτεί. Και μη νομίζεις ότι θα δυσκολεύει να βρει γαμπρό. Μη σου πω ότι τον έχει στα πόδια της κιόλας.

Εξάλλου, η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πηγαίνει καλά και οι δυο τους κάνουν μικρά αλλά σταθερά βήματα. Είναι, δε, τόσο καλά κι ερωτευμένοι, που οι δικοί τους άνθρωποι μία φορά που ξυπνάνε και μία πριν πάνε να κοιμηθούνε, τους τραβάνε ένα... φτύσιμο για να μην τους πιάσει κακό μάτι. Κι αν πιστέψουμε τα όσα λένε διάφορα δημοσιεύματα, οι οικογένειες τους, τους πιέζουν για γάμο.

Οι ίδιοι, προς το παρόν, μήτε που το σκέφτονται καθότι θεωρούν πως είναι πολύ νωρίς. Τις περισσότερες μέρες, όμως μένουν μαζί, ενώ τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει τις νυχτερινές εξόδους τους. Την Δευτέρα το βράδυ είχαν πάει στο Guzel, όπου παίζει μουσική ο Θέμης Γεωργαντάς και όσοι τους είδαν εκείνο το βράδυ, έχουν να λένε για την τρυφερότητα και τον έρωτα που ξεχείλιζε από το τραπέζι τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]