Το ατύχημα της Γωγώς Μαστροκώστα

25.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τώρα αυτό δεν ξέρω, είναι τύχη ή ατυχία να έχεις ατύχημα με το αυτοκίνητό σου, να είσαι αμακιγιάριστη και απλά ντυμένη και οι πρώτοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τώρα αυτό δεν ξέρω, είναι τύχη ή ατυχία να έχεις ατύχημα με το αυτοκίνητό σου, να είσαι αμακιγιάριστη και απλά ντυμένη και οι πρώτοι που σπεύδουν στον τόπο του ατυχήματος, είναι η Χριστίνα Λαμπίρη κι ένας φίλος αυτής με την κάμερά του. Θα πρέπει να ρωτήσω την Γωγώ Μαστροκώστα, στην οποία συνέβη η ιστορία αυτή. Η Γωγώ το βράδυ της Δευτέρας είχε ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, στην Γλυφάδα και ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε να της προσφέρει βοήθεια ήταν η Λαμπίρη!

Για να καταλάβεις, έφτασε πρώτη και από την οδική βοήθεια! Η Μαστροκώστα δεν φέρει καμία ευθύνη στο ατύχημα. Η γυναίκα πήγαινε κανονικά με το αυτοκίνητό της και άλλη μία κοπέλα που εκείνη την ώρα ξεπάρκαρε το δικό της, δεν την είδε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της. Καμία από τις δύο δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ όπως αργότερα δήλωσε η Μαστροκώστα στην κάμερα: «δεν φοβήθηκε καθόλου»!

Η Λαμπίρη, πάλι, εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ένα διπλανό εστιατόριο και γευμάτιζε. Άμα, όμως, η τύχη σε θέλει σε βρίσκει ακόμη και την ώρα που τρως το σούσι σου. Δυστυχώς, για την Μαστροκώστα, η οποία δεν περίμενε πως θα συναντούσε κάμερα στο δρόμο. Και δεν ήταν στα καλυτερότερά της. Το συμβάν έληξε γρήγορα, όταν ήρθε η οδική βοήθεια. Πάντως, την ευχάριστη(;) συνάντηση με την Λαμπίρη η Γωγώ έδειξε να τη διασκεδάζει. Λέμε τώρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]